Rasuna ulitele din Certeze si Negresti Oas de cantec si voie de buna. Au inceput nuntile care tin trei zile si trei nopti

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Dupã un an in care nici tipenie de om nu vedeai prin palatele de aici, ai nostri se intorc si dau startul nuntilor.

Au muncit un an intreg printre straini, iar acum vin din Spania, Italia sau Franta cu ganduri de insuratoare. Alina si Ghita s-au intors de numai doua saptamani acasa si nu au prea mult timp de pierdut. Au pus la punct o nunta traditionala asa cum numai in Maramures se mai face.

Cu lacrimi in ochi, mama isi priveste fata, pe care n a mai vazut-o de un an.

Greutatile vietii i-au aruncat familia in toate colturile Europei. Acum, la zi mare, toti se strang acasa. Cand dragostea e mare, nu mai conteaza distanta. Alina si Ghita s- au cunoscut pe Internet. pe cand ea muncea in Italia iar el  in Franta.

In urma cu doi ani, cei doi s- au mutat in Franta si au tinut sa faca doua nunti  acasa, una "domneasca" si una moderna, asa ca sa stie tot satul ca isi pun pirostriile.

Imbracati musai in straie traditionale, nuntasii se urca in masinile inmatriculate in strainatate si merg la biserica, acolo unde mirii  isi jura credinta pentru prima data.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO142645##

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.