RAZBOI fara precedent! Schimburi de replici DURE intre Andreea Marin si Stefan Banica Jr. Incepe lupta pentru custodie?

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Declaratiile de ieri ale Andreei Marin la Teo Show au deschis o multime de controverse si au lasat multe intrebari fara raspuns.

Vedeta a lasat sa se inteleaga ca nu aventura cu o alta femeie a fost motivul divortului, ci un altul, mult mai grav.

"Infidelitatea nu e un motiv de ajuns pentru divort. Sunt alte lucruri mult mai grave care pot insoti infidelitatea, sau care se pot intampla fara ea. De pilda agresivitatea, raspunsurile violente, reactiile necontrolate in fata copilului. As putea eu sa suport ideea ca fiica-mea, pe viitor, sa primeasca palme fara motiv? Mi-as reprosa daca s-ar intampla asa ceva, pentru simplu motiv ca am suportat la randul meu", a spus Andreea Marin.



Azi reactia lui Stefan Banica nu a intarziat, si a fost mai dura ca niciodata.

"S-au spus lucruri grave. Sa te joci cu sufletul unui copil nu este in regula. Un copil este mai important decat construirea sau ambitia construirii unei imagini publice si de multe ori, din pacate, pe seama lui", a spus cantaretul.

"Pozitia de victima impresioneaza audienta, dar nu se pupa cu realitatea.
Asa ca oamenii care ma cunosc, si a caror parere conteaza pentru mine, stiu care este adevarul. Am sa termin definitiv tragicomedia asta ieftina si care nu onoreaza pe nimeni si, in special, nu o onoreaza pe cea care a initiat-o", a adaugat el.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.