Război în casa fetelor! Un alt mesaj postat de Roberta a iscat haosul! Julia o acuză pe colega ei că a publicat intenționat mesajul! Iată cum a reacționat Sebastian

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mai 2024, 19:54

Roberta, pusă din nou la zid de colegele sale! Concurenta este acuzată că ar fi postat intenționat un nou mesaj controversat în mediul online! Iată cum a sărit Sebastian în apărarea Robertei!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor Kanal D, noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din cauza geloziei, a invidiei sau din cauza orgoliilor puternice. După Gala agitată de duminică, la finalul căreia Andreea a fost eliminată, o nouă săptămâna plină de provocări și momente surprinzătoare a început pentru concurenții din Casă iubirii.

Julia, reproșuri aprige la adresa Robertei

În ediția de astăzi, a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de tensiuni aprige. Haosul s-a declanșat în casa fetelor, unde, Julia a deschis un subiect delicat ce a avut-o în centrul atenției pe Roberta, care a fost din nou pusă la zid pentru faptul că ar fi publicat un nou mesaj controversat în mediul online.

Mai mult decât atât, concurenta a fost acuzată că l-ar fi publicat intenționat pentru a isca noi dispute și comentarii.

Citește și: Cât de frumoasă este mama Robertei de la “ Casa iubirii”. Cele două seamănă ca două picături de apă

Julia: Sebastian, ce faci?

Sebastian: Pe aici, cu sărbătorile, tu?

Julia: Având în vedere că noi, alianța viperele suntem și am fost până acum, așa cum cu toții ați văzut, am fost pe Roberta! Ce părere ai de faptul că Roberta a postat la Story, că eu și Virginia ar trebui să fim trase de par?

Roberta: Am zis asta în vestiar! De ce trebuia să aduceți iar asta aici, dacă am clarificat treaba asta?

Julia: Ce părere ai?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Roberta, pusă la zid de Julia! Sebastian a sărit în apărarea ei

Pe de altă parte, Roberta le-a asigurat pe colegele sale că n-ar fi observat mesajul când l-a repostat. Lucrurile se bat iar cap în cap, iar mesajele postate de aceasta au iscat un alt război in casa fetelor. Acestea sunt convinse că Roberta a postat mesajul intenționat.

Citește și: Robi, mesaj cu subînțeles: "M-am îndrăgostit de tine!" Cine este tânăra care i-a pus capac concurentului din Casa iubirii

Virginia: Tu nu citești ce pui la Story? Mă prostești pe față?

Roberta: Le-am pus pe toate în același timp, nu am stat să citesc fiecare detaliu! După aia am citit și l-am șters!

Julia: Era un singur Story pus!

Roberta: Erau mai multe!

Patrick: Roberta, coincidență sau nu, culmea e că fix la ține s-a întâmplat greșeală asta care ai făcut două ture la fel intenționat

Roberta: A durat două minute și le-am șters și le-am spus în vestiar!

Sebastian: Hei, alo! Film! Oprește-te! Rebecca!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.