RAZBOI in familia lui Ioan Niculae, cel mai bogat roman! Pretul divortului: 1 MILIARD de euro

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Este razboi in toata regula in familia celui mai bogat roman! Gurile rele vorbesc despre un triunghi amoros care i-a adus pe judecatori in postura de a decide soarta unei averi de peste un milliard de euro.

De la casnicie la scandal! Sa facem cunostinta cu cele doua tabere! Ioan Niculae, considerat cel mai bogat roman, conform Topului 300 Capital si Domnita Niculae, care este in continuare sotia miliardarului in euro. Nu pentru multa vreme. Razboiul dintre cei doi se desfasoara de jumatate de an la Judecatoria Sectorului 1. Astazi a avut loc o noua runda in meciul cu o miza uriasa: 1,1 miliarde de euro.

Cum de s-a ajuns aici? Si ce s-a schimbat? Divortul celor doi nu este o noutate.

Pentru o perioada, lucrurile pareau ca se vor linisti, iar despartirea se va face pe cale amiabila.

Nici vorba de intelegeri facute in fata judecatorului! De astazi a fost scoasa artileria grea. Sotia lui Ioan Niculae a adus in fata instantei trei martori. Dupa audierea celor doua parti, judecatorii trebuie sa decida din cauza cui s-a ajuns la divort.

De unde a pornit "razboiul"? Doamna Niculae i-a mai aplicat o lovitura sotului.
Cere in instanta anularea mai multor acte semnate de Ioan Niculae. Ce este in neregula cu actele respective? Se pare ca miliardarul i-ar fi cedat presupusei sale amante mai multe proprietati. Asa ca sotia a reactionat!

Surse apropiate familiei Niculae sustin ca relatiile dintre cei doi s-au racit din momentul in care Ioan Niculae si-ar fi gasit alinarea in bratele altei femei. Dupa ce judecatorii vor stabili din vina cui s-a ajuns la divort, trebuie sa decida si cum va fi impartita averea celor doi!

Averea lui Ion Niculae a atras atentia si jurnalistilor straini care au
filmat un documentar despre miliardarul din Giurgiu.
##VIDEO104007##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii