Război în Israel: Viitorul șef Hezbollah a fost vizat într-un atac cu bombe grele antibuncăr. Bilanțul morților a ajuns la 37 în ultimele 24 de ore

Autor: Diana Bostan

Tensiunile din Orientul Mijlociu continuă să crească.

Sursa: Profimedia

Tensiunile din Orientul Mijlociu continuă să crească pe fondul atacurilor aeriene intense lansate de Israel.

În ultimele 24 de ore, bombardamentele asupra Beirutului și sudului Libanului s-au intensificat, provocând moartea a 37 de persoane și rănirea a 151, conform ministerului libanez al Sănătății și preluat de observatornews.ro.

Citește și: Românii din Israel, terorizați de atacul cu rachete lansat de Iran: „Doamne ferește!”. Care ar putea fi reacția Israelului

Viitorul şef Hezbollah a fost vizat într-un atac masiv cu bombe grele antibuncăr

Potrivit sursei menționate anterior, atacurile au fost îndreptate asupra unor ținte strategice, inclusiv asupra unui buncăr din Beirut, unde s-ar fi aflat Hashem Safieddine, un important lider Hezbollah și posibil succesor al lui Hassan Nasrallah, liderul grupării, care a fost recent ucis.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Oficiali israelieni au confirmat că Safieddine a fost vizat într-unul dintre cele mai puternice bombardamente de până acum, desfășurate de la izbucnirea războiului în octombrie anul trecut. Undele de șoc ale exploziilor s-au resimțit pe o rază de peste 25 de kilometri, zguduind clădirile din apropierea cartierului Dahiya, o zonă dens populată din sudul Beirutului.

Citește și: Iranul a atacat Israelul cu rachete hipersonice Fatah! Este o premieră în acest război! Benjamin Netanyahu, hotărât să răspundă Iranului: „Îl atacăm pe cel care ne atacă”

În același timp, Iranul a lansat noi avertismente către statele musulmane, prin intermediul liderului suprem Ayatollah Ali Khamenei, care a cerut consolidarea apărării din Afganistan până în Gaza și Liban. Această declarație vine în contextul în care Hezbollah a lansat aproximativ 100 de proiectile în sudul Libanului, susținând că 17 soldați israelieni au fost uciși în aceste confruntări.

Iranul cere ajutorul celorlalte state musulmane 

Potrivit observatornews.ro, răspunsul guvernului israelian la atacurile balistice lansate de Iran la începutul săptămânii este încă în curs de analiză, dar oficialii au indicat că represaliile nu vor întârzia.

Avioanele israeliene continuă să lovească ținte cheie din regiune, în timp ce armata își intensifică atacurile asupra pozițiilor Hezbollah din sudul Libanului. Situația rămâne tensionată, iar viitorul acestui conflict pare tot mai incert, în timp ce forțele implicate se pregătesc pentru escaladări suplimentare.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.