RAZBOI in lumea papusilor BARBIE! Fetele care AU UIMIT lumea prin felul in care arata sunt LA CUTITE. Vezi ce s-a intamplat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:34

Valeria Lukyanova si Anastasia Shpagina, cele doua tinere care au uimit lumea prin infatisarea lor asemanatoare unei papusi Barbie, erau foarte bune prietene si obisnuiau sa apara impreuna la la multe interviuri si emisiuni televizate.

Se pare insa ca armonia din lumea papusilor Barbie nu mai exista. Pe retelele de socializare circula zvonuri potrivit carora cele doua s-ar fi certat si nu mai sunt prietene.

Disputa a inceput dupa ce Anastasia a fost rugata de niste jurnalisti japonezi sa participe la un interviu. Valeria s-ar fi suparat ca nu a fost si ea chemata.

"Au intrebat si de mine? Sunt cea mai populara papusa Barbie din lume", ar fi spus ea.


Anastasiya a postat ulterior un clip pe YouTube in care arata ceea ce pareau a fi niste vanatai pe antebratele sale.

"Am decis sa nu ma mai consum pentru mizeria care s-a petrecut ieri. Se pare ca si strazile sunt periculoase acum", a spus ea, care a dat de inteles ca ar fi fost atacata.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.