Razboi intr-un cimitir din judetul Neamt! Le-a ingropat mortul in locul in care se duc doar cainii

Editor: Adelina Minulescu Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:19

O familie l-a acuzat pe preot ca le-a Inmormantat defunctul chiar sub gardul cimitirului.

Augustina Placinta nu mai are liniste de cand sotul isi doarme somnul de veci intr-un loc prea... stramt. Prins la inghesuiala e si preotul paroh. Cu mortul "marginalizat", familia a venit sa-i ceara socoteala, ca o bucata de sicriu ar ajunge taman sub gard.

Degeaba ar fi cerut ca groapa sa-i fie sapata doua locuri mai in spate. Parintele n-ar fi vrut, si pace. Familia sustine ca a vazut grozavia abia cand a venit sa-l bage pe defunct in pamant.

”Trebuie sa va spun ca distanta intre temelia gardului si temelia mormatului este de 1. 30 m, sicriul are o latime de 70 de cm, nu vad de ce s-ar ingropa un mort sub gard”, s-a scuzat preotul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Preotul se

apara spunand ca a oferit familiei doua variante si pentru fiecare-n parte a strambat din nas:

"Au refuzat nu au vrut.  Prima varianta a fost sa fie ingropat peste sora lui si au spus ca nu sunt de accord. In locul acesta se afla dupa cum vedeti o cioata. Aici se afla o cioata, un salcam a fost aici si este foarte greu de sapat locul acesta.
De aceea am considerat sa ii oferim in zona aceasta.

Rudele barbatului mort spun ca nu le ramane decat sa astepte sa treaca cei 7 ani, ca sa-l mute in alta groapa.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.