Razboi intre Carmen si Gilbert de la "Supermodels by Catalin Botezatu": "M-a luat de umar si a vrut sa dea cu aspiratorul in mine!"

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 29 sep 2020, 07:45

Candva foarte buni prieteni, Carmen si Gilbert sunt acum la cutite. Si totul a pornit de la curatenie.

Carmen si Gilbert de la "Supermodels by Catalin Botezatu" au avut o altercatie pe tema curateniei. Gilbert era nemultumit de modul in care Carmen si-a indeplinit sarcinile, asa ca a inceput sa o certe. El a tinut sa ii atraga colegei sale atentia ca nu a dat cu aspiratorul cum trebuie si ca in urma ei este numai mizerie: "Nu ti-e rusine! Nu ma enerva tu pe mine. Suntem o echipa? Iti bati joc de noi? Lasa, sa vada lumea.

Si nu ai vreun pic de respect fata de mine. Ea si-a batut joc de mine, nefacand curat! Si imi zicea mie ca ii dau ordine. Eu spal pe jos si ea sta. Nu cred ca reactioneaza..."

Carmen nu a vrut sa accentueze altercatia cu Gilbert, insa a tinut sa precizeze ca manechinul a avut o tentativa de a o lovi cu aspiratorul: "M-a apucat de brat si era sa ma loveasca cu aspiratorul, insa erau camerele ca altfel...Eu

nu stiu cum e caracterul lui de fapt..."##VIDEO134751##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”