Razboi intre fiu si mama! Calin Geambasu a recunoscut: "E adevarat ca am batut-o" Declaratii socante!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 oct 2017, 10:48

Mama si matusa lui Calin Geambasu au facut declaratii socante despre el. Cele doua femei sustin ca le-a facut numai probleme, iar Calin Geambasu le-a dat replica.

Barbatul a recunoscut ca a batut-o pe mama lui si a explicat care este motivul acestui gest extrem.
 "Legat de matusa mea, ea locuieste in sudul Bucurestiului. In decursul vietii am vazut-o de cel mult de 20 de ani. Dansa nu ar fi avut cum sa-si contureze o parere asupra mea. E foarte adevarat ca am batut-o. Mama mea in perioada 10-14 ani, cand tatal meu era mai mult plecat, in perioada aceea mama mea ma batea foarte tare.

Am avut o rabufnire de genul acesta. Ea imi spunea ca "fara mine mori in doua luni". Eu am plecat de acasa cu aceasta povara pe umeri. Cand a vazut ca nu mor fara ea, a incercat sa-mi puna obstacole cu orice. Am avut aceasta refulare deoarece mi-am dat seama ca sunt singur pe lume. Mai bine sa povesteasca cum se urca pe masa, ma prindea intr-un colt si dadea fara mila.
Odata la propriu a rupt o curea si a luat alta", a declarat Calin Geambasu in cadrul emisiunii "Wowbiz".


In plus, barbatul a vorbit si despre un proces pe care l-a avut cu o asistenta medicala.
"Dupa 10 ani de la un proces cu o asistenta care m-a acuzat de lovire, de distrugere, Monica Pop m-a sunat, m-a invitat la restaurant ca simtea nevoia sa-mi faca acea destainuire.
Eu nu am agresat pe nimeni, iar dupa 10 ani ea a simtit nevoia sa-mi spuna ca a fost o facatura si ca acea asistenta i-a intentat si ei 102 de procese", a mai spus el.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro






 

 

Taguri: