Razboi intre fostul sot al Ilenei Ciuculete si Cornel Gales! Acuzatiile sunt socante: "Stia de boala ei! Stiti de ce a vandut casa? Stia ca o sa moara si... "

Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 05:55

Nici macar la 10 zile dupa moartea Ilenei Ciuculete apele nu se linistesc.

Primul sot al artistei, Valeriu Sfetcu, a lansat un atac dur la adresa lui Cornel Gales: acesta este acuzat ca ar fi stiut de boala cantaretei insa nu a facut nimic pentru a o ajuta si a-i alina suferinta.

"Deci, daca s-a vandut casa inainte sa moara Ileana, asta inseamna ca Gales este un om necinstit, un om nesincer. A stiut mai de demult ca este bolnava de aceasta boala incurabila si atunci a luat masuri de precautie, a vandut casa pe motiv ca merge sa ii faca transplant de ficat, desi ala nu se face asa la

o saptamana, doua-trei si atunci in condiţiile date nu mai au ce face. Ileana nu putea sa se transforme intr-un om care sa nu aiba mila de copiii ei. Eu cred ca totul a fost regizat si totul a fost pus la cale numai de acest smecher”, a spus el.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.