Război între Gagea și Sebastian: „Băiețașul ăsta mi-a făcut multe faze...” De la ce a pornit conflictul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 aug 2024, 21:03

Discuții aprinse în Casa Iubirii, între Gagea și Sebastian. De la ce a pornit conflictul

Sursa: Kanal D

Tensiunile ating cote maxime între Gagea și Sebastian, iar iubitele lor încearcă să îi calmeze. Fără rezultat, însă.

Sebastian îi transmite lui Gagea că este „needucat” cu privire la anumite gesturi pe care îi deranjează pe toți din Casă. Gagea sare ca ars și îi răspunde dur acuzațiilor aduse.

Citește și: Gagea și Alexandra, date romantic la malul Mării Negre! Aflați ce s-a întâmplat la întâlnirea lor în episodul de sâmbătă, 24 august, din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Gagea nu înțelege de ce s-a dus Sebastian să-i dea sfaturi Alexandrei

Se pare că Gagea ar fi supărat pe Sebastian, după ce acesta i-ar fi sugerat Alexandrei să îl „educe” pe Gagea. Gagea consideră că a fost decăzut prin aceste cuvinte și nu înțelege de ce o sfătuiește pe Alexandra lucruri legate de relație, când ar trebui să se concentreze mai multe pe relația sa cu Roberta. 

Sebastian: I-am spus să încerce să te educe puțin.

Gagea: De ce să mă educe? Crezi că am nevoie de educație? Mie nu mi se pare normal să mergi la fata asta să-i spui lucrurile astea. Poți să rezolvi problemele în relația ta cu Roberta. Nu te văd pe tine în măsură să dai sfaturi.

Alexandra încearcă să îi calmeze pe cei doi, însă cearta se intensifică

Deși Alexandra și Roberta încearcă să își potolească iubiții, Sebastian și Gagea, două firi vulcanice, continuă cearta și nu par ajungă la un numitor comun.

Citește și: Incredibil ce s-a întâmplat după ce Sebastian i-a făcut o declarație de dragoste inedită Robertei: „Mă pedepsesc singur”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Alexandra: Gagea, nu lua în seamă chestiile negative că-ți fac rău.

Sebastian: Ai unele scăpări pe care noi nu prea le halim.

Gagea: Și de ce trebuie să spui să mă educi? Deja mă decazi pe mine.

Sebastian: Eu n-am chef să-mi stric ziua.

Lasă-mă în pace.

Gagea: De ce tot timpul vrei să te pui tu deasupra mea?

Sebastian: Auzi, Roberta, dar până să mă ia pe mine la interogatoriu acum Alexandra, de ce nu i-ai spus de toate acțiunile tale cu Gagea pe aici? Ce faze a încercat băiețașul să facă..

Vezi dacă au reușit cei doi sau nu să ajungă la un numitor comun în materialul de mai jos: