Razboi intre Marina Almasan si fostul sot, Victor Socaciu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:54

Vedeta de televiziune Marina Almasan si cantaretul Victor Socaciu au divortat pe cale amiabila in fata unui notar.

Nimeni nu stie exact care a fost cauza adevarata a despartirii celor doi, insa gurile rele au speculat faptul ca Marina Almasan ar trai o poveste de dragoste cu un om de afaceri. Pentru a contracara aceste zvonuri, vedeta de televiziune a venit cu explicatii.

"Îmi pare rau sa constat ca Victor nu poate sa-si asume esecul casniciei noastre- esec despre care el stie foarte bine ca este singurul vinovat înca de acum 10 ani.
Probabil din dorinta de a nu-si pierde fanii, prietenii si alegatorii, Victor a decis sa ignore eforturile mele din toti acesti ani de a mentine familia unita si declanseaza acum mascat, prin altii, aceasta vendeta mediatica, plina de venin si minciuni."

Totodata Marina Almasan sustine ca: "Din respect pentru cei 16 ani petrecuti alaturi de el, precum si din dragoste pentru fiul nostru, ma voi abtine- cel putin deocamdata- sa dezvalui adevaratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despartirii noastre.
"

In urma divortului, baietelul celor doi, Victor, a ramas sa locuiasca impreuna cu Marina Almasan care mai are o fata din prima casatorie. Deputatul PSD Victor Socaciu nu a facut niciun comentariu pana acum.