Razboi intre presedintele suspendat si premier: Traian Basescu il da in judecata pe Victor Ponta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 06:35

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, joi, ca va face o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta, considerand ca acesta trebuie sa raspunda in fata legii pentru afirmatiile privind vila Dante.

Basescu a apreciat ca "si disputa politica trebuie sa aiba niste limite".

 

De asemenea, referindu-se la faptul ca Victor Ponta a invocat surse din SPP care i-ar fi furnizat informatii cu privire la amenajarile din Vila Dante, presedintele suspendat a afirmat: "Cand spui «cineva din SPP» fara a da nume, trebuie sa fii foarte las". Basescu a mai apreciat ca Ponta "minte" si cand spune ca cineva din SPP i-a dat informatii.

 

Traian Basescu a precizat ca nu a facut nici o solicitare legata de Vila Dante nici in timpul Guvernului Boc si nici in timpul Guvernului Ponta, mentionand ca nici Victor Ponta nu a putut prezenta un document scris in acest sens.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Premierul

Victor Ponta a luat, miercuri, mai multi jurnalisti acreditati la Palatul Victoria si a mers cu ei la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus ca are date potrivit carora acest imobil a fost pregatit, cu reparatii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinta a lui Traian Basescu la finele mandatului.

 

El a explicat ca a dorit sa lase presa să filmeze si sa fotografieze acest imobil deoarece o imagine exprima mai mult decat vorbele.



Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.