Razboi intre Romina si sora lui Andrei Dascalu:"M-a blocat pe Instagram...." Reactia Roxanei Ghita dupa dezvaluirile facute de fosta Razboinica

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 mar 2021, 08:56
Romina, luata in vizor de catre Roxana Ghita

Care a fost reactia Roxanei Ghita dupa ce Andrei Dascalu ar fi facut un comentariu urat la adresa ei dupa ce fosta Razboinica a plecat din competitie.

Roxana Ghita a fost invitata in emisiunea Teo Show in care si-a spus punctul de vedere in legatura cu asa-zisa afirmatie pe care Andrei Dascalu a facut-o fata de ea la cateva saptamani dupa ce a fost eliminata, potrivit spuselor Rominei, concurenta care a fost si ea eliminata din cauza votului lui Andrei.

Roxana Ghita si sora lui Andrei Dascalu o pun la zid pe Romina

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Sindy da de pamant cu Sorin de la Razboinci dupa Consiliul de Eliminare:"Nu imi e teama de el!" Conflict de proportii intre cei doi Razboinci

Alina, sora din Anglia a lui Andrei Dascalu a tinut sa isi apare fratele si sa spuna ca nu crede ca ce a spus Romina in legatura cu Roxana Ghita este adevarat pentru ca Razboinicul nu ar putea avea o asemenea atitudine fata de o femeie.

Romina, insa, subliniaza faptul ca nu ar avea de ce minti si mai mult are si martori atunci cand Andrei a spus despre Roxana ca nu ar putea iesi cu ea pentru ca ar umbla in acelasi timp cu mai multi barbati. Marius ar fi fost si el de fata cand Andrei Dascalu ar fi spus aceste afirmatii fata de Roxana Ghita. Mai mult, nici Roxana Ghita nu crede deoarece a avut timp suficient sa-l cunoasca pe Razboinic si chiar daca a spus ca nu va fi niciodata o relatie de iubire intre ei, cu siguranta de pritenie exista
si nu vede de ce ar fi spus aceste lucruri despre ea. "Andrei e o persoana misto, nu cred vom fi intr-o relatie. Eu nu cred ca Romina inventeaza, eu cred ca scoate din context."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Ghita raspunde asa-ziselor afirmatii ale lui Andrei Dascalu despre ea

Citeste si: Roxana Ghita l-a dat uitarii pe Andrei Dascalu de la Survivor Romania 2021! Cu cine s-a afisat concurenta dupa ce a aflat adevarat parere a Razboinicului despre ea

Romina: "Colegii tai au facut afirmatii si despre Marilena. Au spus chestii la adresa ta si nu as avea de ce sa mint.

Era ceva in legatura cu Roxana si Musty, nu vreau sa declaratii."

Sora lui Andrei a mai spus in direct la Teo in emisiune ca Romina ar fi blocat-o pe Instagram dupa ce aceasta i-ar fi scris in legatura cu afirmatiile facute despre fratele ei: "M-a blocat. I-am si sa nu mai fie geloasa pe Andrei pentru ca a fost eliminata.

Am incercat sa vorbesc frumos cu ea. Si Marius va putea vorbi de asta. Dar eu nu mai vreau sa vorbesc despre ce s-a intamplat. Eu nu cred ca Andrei ar putea sa zica asa ceva, sa denigreze o femeie. Am mai vorbit si cu Roxana pe Instagram." 

Roxana a mai spus ca in momentul cand Andrei va iesi din competitie sau chiar Marius va lua legatura cu ei si ii va intreba daca lucrurile au stat chiar asa pentru ca ea nu vede de ce Razboinicul ar fi spus acele lucruri despre ea.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.