RAZBOI la Marea Neagra? Americanii si-au trimis un distrugator in zona

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 10 oct 2020, 14:15

In timp ce rusii stau in garda la frontiera cu Ucraina, americanii nu stau nici ei degeaba!

"Distrugatorul USS Donald Cook”, dotat cu rachete ghidate ajunge maine in Marea Neagra. Americanii scot artileria grea la apa! Ingrijorati de masarea trupelor ruse la frontiera cu Ucraina, maine, trupele lui Obama isi aduc "Distrugatorul USS Donald Cook", dotat cu rachete ghidate.

Aproximativ 40.000 de militari rusi estimeaza americanii ca s-ar afla la frontiera de est a Ucrainei. Rusii ar fi atat de bine inarmati, incat Statele Unite ale Americii si NATO estimeaza ca ar putea "trece" in estul Ucrainei in numai cateva zile.



Oficial, distrugatorul american va lua parte la exercitiile de la Marea Neagra si va vizita mai multe porturi din zona. Asta desi antrenamentele fortelor NATO sunt in desfasurare de ceva vreme! Luna trecuta, un alt distrugator american a luat parte la un astfel de exercitiu.

Exercitiile militare vin cu o saptamana inaintea reuniunii reprezentantilor NATO, care vor discuta despre masurile luate in eventualitatea unei crize in regiune.
SUA ia actiunile Rusiei ca pe un pretext pentru a intra in Ucraina. De cealalta parte, Ministrul roman al Apararii, Mircea Dusa, spune ca exercitiile din aceasta saptamana, la care participa si avioanele americane de razboi F-16, nu au legatura cu criza din Ucraina.

Dupa ce zilele trecute, manifestantii prorusi din estul tarii s-au razboit cu fortele de ordine pe strazile din Donetsk, liderul activistilor a anuntat formarea unui "Guvern provizoriu al Republicii Donbas".
Prorusii doresc organizarea unui referendum pe tema unirii cu Rusia. Nu este singura regiune ucraineana care cere alipirea de Rusia lui Putin! Prorusii din Harkov si Lugansk doresc si ei acelasi lucru.
##VIDEO108629##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta