Razboi pe averea lui Paunescu! Mostenitorii se judeca pentru a-si primi partea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 16:40

Ani de zile, Andreea Barlea s-a luptat in instanta sa obtina dreptul ce ii era conferit prin nastere. Acela de a se numi Paunescu. A reusit intr-un final anul trecut.

Insa adevaratul razboi abia acum incepe. Dupa ce a incercat pe cale amiabila sa imparta averea cu fratii ei, femeia se vede nevoita sa apeleze la instanta. Chiar daca la inceputul luptei pentru nume, nu spunea nimic despre drepturile banesti care i s-ar cuveni.

Acum insa e mai hotarata ca niciodata. A introdus o actiune la Tribunalul Prahova pentru a deschide succesiunea in ceea ce priveste averea tatalui sau.



In afara de vila impunatoare, mai sunt inca 5 imobile, mai multe tablouri, dar si bijuterii care ar trebui sa fie impartite. Toate ajung, conform unor estimari, la o valoare de aproape 4 milioane de euro. Procedura civila prevede ca jumatate din avere ii ramane sotiei. Cealalalt jumatate trebuie impartita intre sotie si copiii lui Adrian Paunescu.
##VIDEO81421##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.