Război total în ”Casa iubirii”. Antoni și Bogdan și-au aruncat replici acide, în timp ce Roberta a aruncat bomba despre Rebecca: „Ea vorbește cu alți băieți”

Autor: Diana Bostan

Antoni și Bogdan și-au aruncat replici acide

Sursa: Kanal D

Tensiunile ating cote maxime în ”Casa iubirii”. Antoni și Bogdan se află în plin conflict, în timp ce Roberta aruncă bomba despre Rebecca.

Antoni și Bogdan și-au aruncat replici acide în ediția de marți, 11 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”. Bogdan a fost nemulțumit de insinuările făcute de Antoni, în timp ce acesta a fost iritat de tonul lui Bogdan.

Bogdan și Antoni se află în plin conflict în ”Casa iubirii”

În ediția de marți, Rebecca a adus în discuție neînțelegerile dintre Bogdan și Antoni.

Întrebarea brunetei i-a făcut pe cei doi concurenți să-și arunce mai multe replici acide. Totul ar fi pornit de la o discuție dintre Antoni și Patrick.

Citește și: Denisa este noua concurentă din “Casa iubirii”. Tânăra a dezvăluit cine sunt cei trei băieți de care este interesată: „Te-ai potrivi cu Gagea”

Antoni: Eu am vorbit ceva cu Patrick, Bogdan a înțeles...Nu

știu ce a înțeles el. Mi s-a părut că mi s-a adresat cu un ton pe care nu l-accept. Intrând în discuții cu el, eram în fața frigiderului și având discuția respectivă.

Bogdan: Păi deraiezi de la subiect. Că nu de la asta ne-am pornit unul cu altul. Deci subiectul a fost în felul următor. Patrick și Antoni vorbeau ceva în bucătărie.

Antoni s-a plâns de faptul că Bogdan i s-a adresat pe un ton nepotrivit și că ar fi folosit cuvintele nepotrivite.

Ce se întâmplă între cei doi concurenți

Bogdan a dezvășuit faptul că Antoni și Patrick vorbeau despre faptul că el și Roberta au discutat în grădină. Acesta susține că Antoni s-a dus să-i spună acest lucru și lui Sebastian, cu intenția de a porni un conflict între cei doi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Surpriză de proporții în Casa iubirii! O nouă concurentă va intra în emisiune! „Aș dori legătură la casa băieților!” Aflați pentru cine a venit Denisa și ce reacții se vor stârni, luni, 10 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bogdan: Antoni cu Patrick șușoteau ceva pe la bucătărie și mi-am auzit numele Roberta și Bogdan. N-am băgat de seamă. Apoi a apărut Sebastian. Vă zic pe scurt cum a fost treaba. A apărut Sebastian lângă noi. Iar Antoni s-a dus la Sebastian să-i spună că eu am fost cu Roberta în grădină. Și eu am interpretat lucrul acesta ca și cum ar fi spus-o că a fost în alt sens cu Roberta în grădină.

Și eu i-am spus, care este problema ta? Pe tonul ăsta, care e problema ta? Atât i-am spus. Pe un ton normal.

Antoni susține că tonul pe care i s-a adresat Bogdan nu a fost unul normal, iar acest lucru se poate vedea și pe filmări. Antoni i-ar fi blocat lui Bogdan accesul la frigider, lucru ce l-a scos din minți pe Bogdan.

Spre sfârșitul conexiunii, Roberta a aruncat bomba despre Rebecca, spunând că aceasta ar vorbi cu alți băieți în afara competiției și că Antoni nu are trebui să-și facă griji în privința lui Bogdan, ci în privința ei.

Roberta: Oricum Antoni ar trebui să-și facă griji în privința Rebeccăi. Că ea vorbește cu alți băieți.

Aici puteți urmări momentul din ediția de marți, 11 iunie, a ”Casa iubirii”: