Razboi TOTAL intre Bianca si Simina! Mesaje incredibile au fost facute publice: ''Esti gravida si ii *** lui Jador...''

Autor: O.P.
Actualizat: 23 nov 2020, 18:10
Razboi TOTAL intre Bianca si Simina

Razboi total intre Bianca si Simina. Cele doua nu s-au inteles bine nici in timpul emisiunii si se pare ca certurile nu s-au terminat.

Razboi TOTAL intre Bianca si Simina

Au fost facut publice cateva conversatii in care cele doua se cearta ca la usa cortului. La un moment dat in conversatie pare ca intervine si Zanoaga. Cuvintele folosite de cele doua sunt incredibil de urate, cu toate acestea, Simina a ales sa faca publica conversatia. 

Citeste si: Ce se intampla intre Alex si Simina inainte de a deveni parinti! Zanoaga a facut anuntul: ''Perfect fara tine''

Simina sustine ca Bianca cauta in emisiune diverse subiecte despre ea, dar si despre Raluca si Roxana. Iata mesajele publicate de Simina: 

Citeste si: Ce i-a zis Bianca lui Livian de la Puterea dragostei cand el a comentat despre sanii ei: "Placinta esti tu, ma"

Citeste si: Reacția Siminei după ce Jador a dezvăluit că s-a sărutat cu el și după ce a rămas gravidă cu Zănoagă! Ce a făcut bruneta

Simina a anuntat in urma cu cateva zile. in exclusivitate la ''Teo Show'', faptul ca este insarcinata in 3 luni si doua saptamani, cu Zanoaga.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel! Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.

Zănoagă: Eu îmi doream să fie însărcinată!

Simina: Am rămas surprinși amândoi. Eu eram puțin speriată, mă gândeam la sacrificii, mă gândeam dacă va fi totul bine cu sarcina.

Alexandru Zănoagă: I-am zis să nu se mai gândească la chestii negative.

Simina Loica: Părinții mei sunt foarte fericiți. Tati a început deja să cumpere lucrușoare, deși nu știm sexul. Părinților lui Alex le trimit mereu ecografiile. O să facem nuntă și botez. La Timișoara. Cununia o facem înainte, aici în București, ca să fie copilul pe numele nostru.

La nași nu ne-am gândit deocamdată. Încă nu. Am avut o pereche de nași, dar am renunțat la ei. Dacă e fetiță: Daria. Pentru băiat îl las pe el.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.