RAZBOI total intre cei doi copii ai fostului rege al romilor, Florin Cioaba!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:39

Mezinul raposatului rege al romilor si-a facut curaj si a dezvaluit public ce s-a intamplat in ultima noapte de priveghi.

De aici a inceput intreaga poveste, iar pana la razboi n-a mai fost decat un pas. Surprins si enervat de lipsa de sustinere a Consiliului, Dorin Cioaba a inceput sa imparta amenintari in stanga si-n dreapta. Cel putin, asa sustine fratele sau.

Dar fratele sau neaga tot.Care este adevarul, numai ei probabil ca il stiu! Insa certurile si acuzele nu se opresc aici. Daniel Cioaba spune ca fratele sau a facut gesturi disperate in acele zile.

Se pare ca in dorinta de a dobandi titlul, actualul rege al romilor a apelat la imparatul Iulian. Cum- necum, din confruntarea cu membrii Consiliului, Dorin a iesit biruitor si a obtinut coroana. Fratele lui are insa o explicatie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Desi razboiul intre frati este departe de a fi

incheiat, traditia spune un lucru pe care nimeni nu poate sa-l conteste: titlurile si averea familiei vor fi mostenite de baiatul care ramane sa aiba grija de parintele ramas singur.

 

Taguri: