Razboi total intre Ema si Gabriela! Fosta participanta a emisiunii a cerut dreptul la replica! Uite cum a raspuns aceasta acuzatiilor facute de Grabriela in editia de ieri

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 14:25

Improscata cu noroi de Gabriela, Ema s-a vazut nevoita sa intervina pentru a-si spune punctul de vedere si pentru a-si construi apararea.

Dupa ce in editia de ieri, Gabriela a facut dezvaluiri socante despre fosta ei colega, acuzand-o de lucruri mai putin ortodoxe, Ema nu s-a putut abtine si a venit in platou pentru a se apara. Gabriela a afirmat categoric ca fosta ei colega de platou a practicat videochat si in plus a venit si cu dovezi palpabile pentru a-si sustine acuzatiile.

Devastata de spusele Gabrielei, Ema a venit pregatita sa corecteze ceea ce s-a vehiculat despre ea si sa isi expuna pledoaria.


"Informatiile pe care le are sunt gresite! Nu este totul adevarat din ceea ce a spus ea! Pozele le are de la Vlad! Eu, intr-adevar la inceput dupa ce m-am despartit de sotul meu, am facut doua luni de videochat, eram intr-o situatie materiala proasta si am incercat! Pozele insa nu sunt de cand lucram la videochat! Pozele sunt facute la mine acasa, intr-o joaca intre mine si Vlad, a fost o joaca in cuplu, ne-am pozat unul pe altul, am glumit unul cu altul! Nu inteleg ce cauta pozele la Gabriela! Nu inteleg de ce Vlad i le-a
trimis si de ce le-a publicat!"
, a spus Ema.

Vizibil deranjata, Ema a incercat sa se apere, amintindu-i Gabrielei ca si ea a practicat videochat in trecut. Aceasta i-a reprosat colegei ei ca a recurs la gestul josnic pentru ca a fost geloasa pe fericirea ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ema

a recunoscut ca ar fi vrut la un moment dat sa ii mai dea o sansa lui Vlad, insa dupa acest incident s-a razgandit si a rupt orice legatura cu acesta, deorece risca sa piarda custodia copilului ei. Iata ce mesaj i-a transmis Ema fostului ei logodnic.