"Razboinica" Anca, fosta concurenta de la Exatlon, dezvaluiri inedite despre ceea a afectat-o cel mai mult in competitie! "Am fost acuzata pe nedrept pentru accidentarea Andei Adam!" Iata ce declaratii a facut tanara despre echipa pe care o va sustine de

Autor: Daniela Iliuta Editor Web: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 mar 2018, 16:47

Anca, una dintre cele mai controversate concurente din echipa "Razboinicilor" a revenit in tara.

Desi a declarat in seara eliminarii din competitia Exatlon ca regreta enorm ca pleaca mult prea devreme din concurs, Anca Mihailescu a sosit in tara cu zambetul pe buze si a fost extrem de incantata sa isi revada cele mai apropiate prietene si sa isi stranga in brate fratele.


Anca a marturisit ca ceea ce a durut-o cel mai tare a fost momentul in care a fost acuzata pe nedrept de catre adversarii din echipa "Faimosilor" ca ea a fost cea care a pricinuit in mod voit accidentarea Andei Adam si a tinut sa
elucideze si sa explice ca nu si-a propus sa recurga niciodata la un asemenea gest.


"Au fost doua luni pline de experiente inedite pe care nu o sa le uit prea curand, incarcate de emotie, foarte frumoase dar si cu momente neplacute. Cel mai greu mi-a fost cand m-am accidentat si m-am panicat foarte tare. Al doilea moment a fost cand am fost acuzata de scoaterea Andei Adam din concurs, ca am accidentat-o in mod voit.
Nu am intentionat niciodata sa o accidentez. Efectiv am tintit mingea fiind pe un teren dificil!", a zis Anca.

"Ramane de vazut ce echipa voi sustine de azi inainte! Nu stiu ce sa zic, dupa dezamagirea pe care am trait-o acolo cu ei, chiar nu stiu!", a spus Anca Mihailescu.