"Războinica" Bianca Drăgușanu, mărturisiri inedite despre scandalul în care a fost implicată recent! "Pot să mă apăr dacă sunt atacată"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 apr 2022, 19:54

Bianca Dragusanu, adevarul despre incidentul in care a fost implicata recent

Sursa: Captură KANAL D

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații oficiale despre incidentul petrecut recent, în care a fost implicată.

Bianca Drăgușanu a devenit un personaj controversat în showbiz-ul din România în ultimii ani, datorită numeroaselor ei apariții în presă cu diverse subiecte atât pe plan profesional, cât și în viață personală. Toate aparițiile sale publice sunt intens comentate și dezbătute mai ales pe rețelele de socializare dar și în cadrul publicațiilor și site-urilor mondene.

"Războinica" Bianca Drăgușanu, mărturisiri inedite despre scandalul în care a fost implicată recent

Invitată în platoul Teo Show, Bianca Drăgușanu a venit să povestească detalii uluitoare despre ceea ce s-a întâmplat de fapt la petrecerea burlacilor, organizată în cinstea lui Florin Salam și totodată să precizeze ce anume este adevărat din tot ceea ce s-a scris în presă despre acest subiect. Vedeta a mărturisit faptul că este indignată de unele informații care au fost vehiculate în presă după acel incident.

Aceasta a declarat că nu este o persoană care susține violența și că multe lucruri care s-au scris despre comportamentul ei nu sunt reale.

Citeste si: Ce aliment nu are voie să consume Bianca Drăgușanu niciodată! Vedeta suferă de o boală care nu poate fi tratată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Era o petrecere despre care nu vreau să vorbesc, nu am multe de spus. Niște personaje cu caracter îndoilenic, activități dubioase(...) Ce să zic? Am zis "Bună seară" și cam atât. Au plecat. S-au scris și lucruri adevărate și mai puțin adevărate. M-am obișnuit. Eu nu spun, doamne ferește, că presă minte. Toată viața mea s-au scris lucruri și adevărate și mai puțîn adevărate. Nu că m-am săturat, m-am obișnuit.

Presă nu minte, dar condimentează, că să fie mai spumos. Ar fi penibil din partea mea să vin aici să mă laud că am fost peste unii în casă. Presa nu minte, dar eu nu sunt un om agresiv. Eu sunt împotriva a așa ceva, totodată pot să mă apăr dacă sunt atacată.", a spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, ofuscată după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a primit din partea unui invitat:”Aștept scuze”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.