Razboinicii au castigat jocul de comunicare! Marilena, criza de nervi

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 05:00
Razboinicii au castigat jocul de comunicare

Razboinicii au castigat jocul de comunicare. Au fost tensiuni in echipa si in timpul jocului.

Marilena a cedat nervos in timpul jocului, a plans si s-a si certat cu un coleg de echipa. Marilena a mers bine pe traseu, si-a si invins adversara, insa a avut o criza de nervi.

Punctul final a fost adus de Albert, care l-a invins pe Catalin Morosanu. Razboinicii au castigat cu 10-7, dupa doua meciuri pe care le-au pierdut consecutiv.

Faimosii au fost si astazi in fata, dar nu au reusit sa mentina diferenta, iar Razboinicii s-au impus.

In jocurile de ieri si alaltaieri Faimosii s-au impus cu acelasi scor, 10-4. Infrangerile au declansat si un scandal urias in interiorul echipei Razboinicilor.

Doua nominalizari din tabara Razboinicilor

Un concurent va pleca astazi acasa. Nominalizate sunt pana acum Andreea si Marilena.

Scorul a fost 7-7 astazi, dar Razboinicii s-au desprins ulterior si au adus victoria cu 10-7.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desigur, Razboinicii au fost foarte fericiti dupa victorie. Drept recompensa, ei au primit mesaje din partea prietenilor de acasa. Cu totii au fost foarte emotionati si au existat chiar si concurenti barbati care au plans.

Marilena a primit, dupa ce Razboinicii au castigat jocul de comunicare, un mesaj de la cea mai buna prietena a ei. Marilena trebuia sa-i boteze acesteia copilul, insa ea se afla la Survivor Romania, unde lupta pentru trofeu.

"Te asteptam acasa, dar nu prea repede, ci cu trofeul. Forta, Marilena", i-a transmis prietena ei Marilenei. Aceasta a plans cand a vazut mesajul.

Razboinicii, prima victorie dupa doua infrangeri consecutive

Razboinicii au obtinut in jocul de comunicare prima victorie dupa ce au pierdut doua jocuri pentru imunitate la rand, cu acelasi scor: 10-4.

Desigur, tensiunile au aparut in tabara Razboinicilor dupa infrangeri, iar acestia s-au certat foarte tare.

In centrul Consiliului de nominalizare a fost Alin Salajean, care a adus numeroase acuzatii.

Razboinicii au recunoscut ca, desi incercau sa pastreze aparenta unei echipe sudate, conflictele mocneau intre aia si au izbucnit atunci cand a aparut infrangerea de vineri, din jocul pentru imunitate.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.