Razboinicii au decis! Iata cine este concurenta nominalizata spre eliminare! Razboinica nu mai vrea sa faca parte din echipa albastra!

Author: D.I.
Actualizat: 16 feb 2020, 02:29

Claudia este nominalizata spre eliminare! Aceasta si-a exprimat dorinta de a pleca acasa.

Inainte de a da startul jocului de astazi, Dan Cruceru a facut un anunt important concurentilor. Prezentatorul emisiunii a mentionat faptul ca de saptamana aceasta se vor disputa cate doua jocuri de imunitate.

Dan Cruceru a adaugat ca jocul de astazi va avea o miza dubla, imunitatea si provizii. Astfel, echipa castigatoare va primi tot, iar echipa pierzatoare, va merge la consiliu si isi va nominaliza doar prin vot un coleg care va merge in fata publicului.


La urmatorul joc de imunitate va fi nominalizat inca un om, tot prin vot, care va merge in fata publicului. O ultima veste a fost aceea ca nu va mai exista joc de imunitate individuala.

Dupa o discutie de grup, Razboinicii au luat decizia de a-i da ascultare Claudiei, care le-a propus sa o nominalizeze toti pe ea, intrucat isi doreste sa mearga acasa.


Astfel, in cadrul consiliului, Razboinicii au votat-o pe Claudia spre eliminare, asa cum au stabilit inainte, iar Claudia l-a votat pe Cristian.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Veste extrem de trista pentru echipa Razboiniclor, inainte de momentul nominalizarilor! Una dintre concurente paraseste competitia "Survivor Romania", din motive medicale! Iata cum au reactionat colegii sai!

Citeste si: Se schimba regulile la "Survivor Romania"! Ce se va intampla de acum cu jocurile de imunitate? Iata ce anunt important a facut prezentatorul Dan Cruceru si cum au reactionat concurentii!

Citeste si: Bogdan Vladau, primele declaratii dupa intoarcerea din Republica Dominicana: ''O sa o iau in brate si o sa o sarut...''