Razboinicii au decis! Pe CINE vor să trimită acasa? El este concurentul nominalizat spre eliminare dupa primul joc de imunitate al saptamanii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 feb 2021, 09:37
Razboinicii au facut nominalizari.

Razboinicii au pierdut jocul de imunitate de astazi si au fost nevoiți ca în consiliu să faca nominalizari. Cine este în pericol de eliminare?

Primul joc de imunitate din această săptămână a fost câștigat de echipa Faimosilor, astfel că în cadrul consiliului de astazi, concurentii echipei albastre au facut nominalizari pentru a decide cine ar trebui să plece acasă. Un concurent a primit cele mai multe voturi, astfel că se află în pericol de eliminare.

Ce concurent din echipa Razboinicilor a fost nominalizat spre eliminare?

In echipa Razboinicilor au aparut din ce in ce mai mute tensiuni in ultima vreme, mai ales de cand au inceput sa piarda jocuri importante, iar lupta devine din ce în

ce mai strânsă, astfel că fiecare concurent pare sa mearga dupa propria sa strategie pentru a ajunge cât mai departe în cadrul competiției, desi mult timp au dat de inteles ca sunt o echipa unita.

Citeste si: Doi concurenti de la Survivor Romania2021 au sarit la bataie. De unde a pornit samanta de scandal intre cei doi si ce s-a intamplat in Consiliul de eliminare?

Dupa ce fiecare concurent din echipa Razboinicilor a mers sa-si exprime votul secret, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a anuntat cine este concurentul sau concurenta care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai de echipa.

In cele din urma, cel care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai a fost Musty, el fiind primul concurent nominalizat spre eliminare al acestei saptamani la Survivor Romania.

Razboinicul Musty a primit cu mult calm vestea ca este primul nominalizat al saptamanii si a dat de inteles ca intr-un fel se astepta la acest lucru din partea unor colegi de echipa, care s-au revoltat impotriva sa in ultima vreme.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ma asteptam la cele trei voturi! Cu siguranta ma asteptam la cele trei persoane! Stiam voi avea trei voturi cu siguranta! Era de asteptat si nici nu mi-este teama de nimic! Am venit sa traiesc aventura cat de frumos posibil, cat de greu posibil si cat se poate! Asa ca ma bucur cumva sa vad asta si Doamne ajuta sa ne ducem inainte cu ce se poate!(...)

Pentru oamenii astia nu sunt atat de sportiv si al social ca nu ma inteleg cu anumite persoane! Sa decida publicul! Daca sunt cel mai slab din echipa, am si vorbit cu echipa de multe ori, voi propuneti sa ies si o sa vedem ce se va intampla!", a spus Musty dupa ce a aflat ca este nominalizat spre eliminare.

Citeste si: Cine a castigat primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor România? Lupta acerba intre cele doua echipe! Iata care a fost scorul final!

Citeste si: Momente de groaza pentru Marilena la Survivor Romania! Razboinica a ajuns la spital in stare grava!

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.