Razboinicii au nominalizat in primul consiliu al saptamanii la Survivor Romania! CINE se afla in pericol de eliminare din echipa albastra?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2021, 01:03
Razboinicii au facut nominalizari in consiliu.
Sursa: Captură KANAL D

Razboinicii au pierdut prima imunitate a saptamanii si s-au vazut nevoiti sa faca nominalizari in consiliu! Iata pe cine isi doresc sa trimita acasa?

In editia de astazi a emisiunii Survivor Romania s-a desfasurat primul joc pentru imunitate al saptamanii, care a fost castigat de catre Faimosi. Pe de alta parte, Razboinicii s-au aflat in situatia dificila de a face nominalizari in cadrul primului consiliu al acestei saptamani.

Razboinicii au facut nominalizari in consiuliu! Pe cine vor sa elimine din competitie?

In ciuda faptului ca Razboinicii au inceput in forta aceasta saptamana si au reusit sa castige jocul de recompensa si mai mult decat atat au beneficiat si de o excursie fabuloasa in Punta Cana,

dupa ce au castigat concursul picturilor lansat saptamana trecuta, acestia n-au reusit sa obtina si prima imunitate in jocul de astazi, motiv pentru care au ajuns in situatia de a se vota intre ei in consiliu si de a decide pe cine vor sa trimita acasa.

Dupa ce fiecare concurent din echipa Razboinicilor a mers sa-si exprime votul secret, Daniel Pavel a anuntat cine este concurentul sau concurenta care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai de echipa.

In cele din urma, cea care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai a fost Mellina, ea fiind prima concurenta nominalizata spre eliminare in acesta saptamana la Survivor Romania.

Razboinica Mellina a primit cu mult calm vestea ca este prima concurenta nominalizata a saptamanii si mai mult decat atat a dat de inteles ca se astepta la acest lucru din partea coechipierilor, din cauza faptului ca in ultima vreme nu a mai reusit sa aduca multe puncte in jocurile disputate si astfel s-a simtit vizata spre nominalizare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Stiam ca voi fi nominalizata de catre echipa! Si ei stiu, am mai avut o discutie in camp, ca sunt impacata cu gandul de a pleca acasa! Daca raman aici voi continua sa lupt si sa dau tot ceea ce pot pe trasee!

Si publicul va decide pentru ca el este suveranul nostru! El va decide daca isi doresc sa ma mai tina in aceasta competitie! Si daca ei vor decide ca vor sa ma mai tina in aceasta competitie voi lupta pana capat, de la capat pana la capat, de la capat si ma voi reinventa si voi cadea si mai voi ridica de cate ori este nevoie! Dar eu accept orice fel de deznodamant ca si la prima nominalizare de saptamana trecuta!",
a spus Mellina dupa ce a aflat verdictul serii.

Citeste si: Dubla MIZA in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021! Iata ce va primi echipa invingatoare!

Citeste si: Ei sunt castigatorii primului joc de imunitate al saptamanii! Final dramatic la Survivor Romania! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?