Războinicii au votat! Iată pe cine au propus spre eliminare

Autor: Ana Dinu
Războinicii au votat! Iată pe cine au propus spre eliminare Foto(4)
Razboinicii au nominalizat

Războinicii au decis pe cine vor să trimită acasă. Ce concurent a fost propus spre eliminare din echipa albastră?

Războinicii au pierdut cel de-al doilea joc pentru imunitate, astfel ei au fost nevoiți să propună un concurent din echipa lor spre eliminare. După ce au pierdut primul joc pentru imunitate, Faimoșii sau mobilizat și au adus victoria zilei.

Cine a fost propus spre eliminare din echipa Războinicilor?

Jocurile pentru imunitate sunt primordiale, Faimoșii și Războinicii se luptă din răsputeri pentru a se bucura de consilii liniștite în care să nu fie nevoiți să facă nominalizări.

Prima imunitate a săptămânii a fost câștigată de echipa Războinicilor, astfel Faimoșii au nominalizat în primul consiliu al săptămânii. Persoana propusă spre eliminare din echipa roșie este Elena Marin.

Al doilea joc de imunitate a fost mult mai intens și plin de adrenalină, însă o singură echipă a adjudecat totemul pentru imunitate, iar aceștea sunt Faimoșii. Astfel, liniile de vot se vor deschide în această seară pentru Războinici.

Publicul își va putea vota favoritul din echipa albastră din momentul în care Daniel Pavel va anunța ”Start VOT” și până când prezentatorul va spune ”Stop VOT”, SMS-urile trimise după închiderea liniilor de vot nu vor fi luate în considerare.

Competiția este pe ultima sută de metri, astfel concurenții luptă cu toate armele pentru a-și păstra locurile în concurs. Concurenții din echipa albastră au decis pe cine vor să trimită acasă.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a anunțat cine a fost nominalizat din echipa Războinicilor în al doilea consiliu de nominalizare.

Ei bine, nu mai este o surpriză pentru nimeni, este bine știut faptul că albaștrii îl nominalizează pe Albert pentru că este votat într-un număr foarte mare de public, astfel concurenții își creează propriile tactici pentru a evita eliminarea. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momente cumplite la Survivor România 2021. Întreaga echipă i-a întors spatele când avea cea mai mare nevoie. Despre cine este, de fapt, vorba

Albert a fost propus din nou spre eliminare

Nominalizarea lui Albert nu mai este o surpriză nici pentru el, dar nici pentru public. Războinicul a fost nominalizat de nenumărate ori, iar de fiecare dată a fost salvat de voturile celor de acasă.

”Domnul Dan, suntem patru, cum am zis, echipa, am vorbit la unison să decidem ce este mai bine pentru echipă, dacă așa este cel mai bine pentru echipă sunt ok cu treaba asta. Nu pot să zic că am emoții sau că mă demoralizează că iar sunt nominalizat, întrucât sper că oamenii care m-au susținut până în punctul asta să o facă și de acum încolo, pentru că îmi doresc să merg mai departe.”

, a spus Albert.

Albert a fost nominalizat în cel de-al doilea consiliu, astfel se alătură în cursa spre eliminare alături de Elena Marin.

Citeste si: A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.