Razboinicul Cristian, primele reactii dupa eliminarea din "Survivor Romania"! Iata cat de emotionat a fost tanarul cand si-a revazut mama dupa trei luni, prin video call, la "FanArena"!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 ian 2021, 14:20
video Foto(6)

Cristian a parasit insula, in urma deciziei telespectatorilor, dupa un Consiliu tensionat, emotionant, dar si cu reprosuri directe.

In editia de aseara a reality-ului, telespectatorii au aflat cine este razboinicul eliminat din competitie. Cristian Ionita a parasit insula, in urma deciziei telespectatorilor, dupa un Consiliu tensionat, emotionant, dar si cu reprosuri directe. Razboinicul a subliniat inca o data ca a functionat strategia cuplului format din Karina Fetica si Andrei Ciobanu.

Tabara care l-a votat pe Andrei si-a aparat optiunea, justificand alegerea.

Emanuela Huruiala si-a declarat regretul pentru ca a votat-o pe Alice Andruca in detrimentul Karinei pe care a considerat-o o aliata. Emanuel Neagu a subliniat ca nu este parte a unui grup, dar si el l-a votat pe cel mai bun jucator din echipa pentru eliminare.

Seara trecuta, in cadrul emisiunii "FanArena", Cosmin Cernat a luat legatura mai intai cu mama Razboinicului Cristian, proaspat eliminat din competitia "Survivor Romania", careia i-a pregatit o mare surpriza, putand sa isi revada fiul printr-un videocall din Replica Dominicana.

Citeste si: Lola, accidentare de cosmar la "Survivor Romania"! Cum a trait fratele Razboinicei teribilul moment al prabusirii ei pe traseu!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Elena si Ghita, cearta apriga! "Mi-e foarte greu sa suport aceasta femeie in competitie pentru felul ei parsiv de a fi!" Iata de la ce anume a plecat totul si pana unde s-a ajuns cu jignirile!

Intrebata daca se astepta ca fiul ei, Cristian sa fie cel eliminat din competitie, mama razboinicului a replicat ca intr-o oarecare masura se astepta din cauza strategiilor puse la cale de Andrei.

Iata cum a reactiona aceasta cand si-a revazut fiul si au schimbat primele replici dupa trei luni:

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.