Razboinicul Lucian sufera o accidentare teribila la Survivor Romania! Concurentul se prabuseste pe teren si are nevoie urgenta de medic!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2022, 13:55
Lucian trece prin clipe dificile in timpul jocului de imunitate.

Razboinicul Lucian se accidenteaza grav pe teren si este trasportat la spital pentru ingrijiri medicale!

În Republica Dominicană se disputa unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii, Faimoșii și Războinicii vor juca pentru imunitate în fața eliminării.

Momente cu mare impact emotional au avut loc în confruntarea între cele două echipe, cu o miza uriașă, accidentările țînându-se lanț în rândul concurenților de la “Survivor România”.

Lucian, momente teribile pe teren, dupa o accidentare grava!

Momente grele in echipa Razboinicilor! Lucian se accidenteaza grav in timpul unui duel cu Morosanu. Se pare ca Morosanu s-a ambitionat foarte mult dupa ce a realizat cu stupoare ca Razboinicii incep sa ii ajunga din urma si a actionat cu toata forta ce il caracterizeaza, asemenea poreclei sale "Moartea din Carpati", reusind sa il doboare rapid pe Lucian, in timpul duelului lor.

Citeste si: Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”, a trecut printr-o serie de încercări dramatice: „Chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Razboinicul Lucian a incercat sa tina piept fortei lui Morosanu insa s-a accidentat grav la picior in timp ce a impins de barna. Panicati, colegii sai cheama medicul pentru ai oferi primul ajutor.

In cele din urma, medicul decide ca tanarul sa fie transportat cu ambulanta la spital pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: Cel de-al doilea joc pentru IMUNITATE la Survivor Romania, marcat de tensiuni si accidentari grave! Urmariti un nou consiliu de nominalizare palpitant, ASTAZI, 16 ianuarie, de la 20:00, la Kanal D!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.