Razboinicul Stefan de la Exatlon, dezvaluiri uluitoare despre profilul femeii ideale pentru el! "Noi ne cautam pe noi in alti oameni! Foarte importanta e chimia! Tanjesc dupa emotii!" Iata cum se comporta sarmantul tanar intr-o relatie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2018, 12:18
video Foto(5)

Stefan de la Exatlon a vorbit deschis despre femeia ideala pe care o cauta inca.

Stefan de la Exatlon a oferit un interviu la "WOWbiz" despre viata sa dinainte de show-ul din Republica Dominicana, dar si de ceea ce si-a propus sa faca in viitor.


Stefan a vorbit despre viata lui amoroasa si a recunoscut ca este deschis ofertelor si se afla in cautarea femeii care trebuie sa corespunda standardelor sale. Sarmantul tanar a marturisit ca cea care ar putea sa-i fure inima trebuie sa fie o fata aproape de personalitatea lui si cat mai naturala, deoarece nu ii place opulenta.

Intrebat cum ar trebui sa arate profilul femeii ideale, Stefan a declarat ca nu are un anumit tip de femeie care sa-i placa, ci trebuie doar sa simta acea chimie si energie pozitiva langa acea femeie si mai ales sa simta emotii, dupa care recunoaste ca tanjeste de ceva vreme.

"Stefan nu are un tip de femeie de care sa-i placa, pur si simplu e o chestie de chimie, daca o simte fata de persoana respectiva, nu am preferinte sa fie blonda sau bruneta! Noi ne cautam pe noi in alti oameni! Foarte
importanta e chimia! Tanjesc dupa emotii!", a spus Stefan.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.