Razboiul din familia Patriciu continua chiar si dupa disparitia magnatului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 oct 2020, 11:35

Dana Patriciu nu vrea sa renunte nici în ruptul capului la actiunea de partaj!

Oare lupta se va da acum între mama vitrega si fiicele lui Dinu Patriciu? Un raspuns voalat la aceasta problema a fost dat astazi,  în fata instantei!

La ora 11, intr-una din salile de judecata ale Tribunalului Buftea, grefierul striga numele lui Dinu Patriciu! Desi a murit de o saptamana, milionarul este in continuare parte intr-un proces de partaj.

Judecatorii au programat astazi un nou termen in dosarul de partaj dintre Dana si Dinu Patriciu.Miza

acestui proces de partaj este averea familiei. Anul trecut, intr-un document depus la instanta, Dinu Patriciu spunea ca mai are conturi si proprietati de aproape 200 de milioane de euro. Un top international alcatuit de specialisti chinezi l-a contrazis, insa. In clasamentul Hurun Global Rich List, Patriciu era creditat cu peste 2 miliarde de euro.

Dana Patriciu ar putea renunta, prin intermediul avocatei sale  la partaj. O procedura simpla, pe care, insa, a ales sa o ignore, cel putin deocamdata.

Nu au luat astazi nicio decizie in procesul de partaj, asa ca au stabilit un nou termen.
In cazul procesului de divort, lucrurile sunt mult mai simple. Certificatul de deces care va fi depus la instanta va inchide acest proces.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dana Patriciu si-a trimis avocata la procesul de astazi, insa, nu a vrut sa precizeze daca va renunta la partaj.


Cimitirul Bellu, acolo unde va avea loc inmormantarea omului de afaceri a devenit o adevarata fortareata. Camerele de filmat sunt interzise iar paza a fost sporita.

Se pare ca familia Patriciu ar avea un cavou in apropierea aleii Mihai Eminescu, locul in care este inmormantat si marele poet. Totusi, membrii familiei au cerut discretie totala, mai ales pentru slujba care va avea loc in acest weekend.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.