Razboiul dintre Andreea Pirui, Marius si Ligi continua! Se lanseaza replici extrem dure! "Tu esti cel mai mare sarpe din casa asta!" Afla pana unde va ajunge disputa celor trei, LUNI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 ian 2021, 01:10

Citeste si: Emotii mari pentru Bianca, in Gala "Puterea dragostei"! Livian si Ramona, in pericol de eliminare! Iata CINE a castigat cei 1500 de euro si CINE a fost eliminat!

Citeste si: Tensiunile dintre Andreea Pirui si Marius au atins cote incredibile! Este Ligi marul real al discordiei? Iata ce marturisiri neasteptate a facut Marius si ce se va intampla cu relatia lor!

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", mesaj ingrijorator pe contul ei de socializare! Iata ce a transmis concurenta!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Culita Sterp a aruncat bomba! Ella si Iancu flirteaza intens in mediul online! Iata ce dezvaluiri incredibile a facut cantaretul despre sentimentele fratelui sau! Ce secrete vor iesi la iveala?

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.