Razboiul dintre Raluca si Adrian, departe de a se fi terminat! "Adrian incearca multe metode sa ma atacate! Ii este frica de noi ca il vom da afara?" Iata ce mesaj i-a transmis concurenta fostului ei iubit si ce anume i-a indeamnat pe fanii ei!

Autor: Daniela Iliuta

Raluca si Adrian au format un cuplu in casa "Puterea dragostei", insa iubirea lor s-a transformat in ura si dusmanie.

Desi au format un cuplu in casa "Puterea dragostei" si au incercat sa depaseasca obstacolele aparute in calea relatiei lor, Raluca si Adrian au ajuns in cele din urma sa se desparta. Povestea lor de iubire nu s-a incheiat in mod pasnic, ci dimpotriva si-au spus vorbe grele si au scos la iveala secrete intime din culisele relatiei lor.
Dupa revenirea lui Adrian in casa "Puterea dragostei", acesta a continuat seria atacurilor la adresa fostei sale iubite, in ciuda faptului ca promisese ca nu ii va mai provoca suferinta, ci ii va permite sa isi vada de noua ei relatie

cu Ricardo.
Insa nimic din ceea ce a promis nu s-a indeplinit deoarece Adrian a continuat sa se razbune subtil, lansand mesaje neasteptate atat in casa "Puterea dragostei", cat si in mediul online.
Pe de alta parte nici Raluca nu reusit sa ramana indiferenta la cele spuse de Adrian si a recurs si ea la acealeasi masuri. Aceasta a lansat de curand, un mesaj pe contul ei de socializare, unde a transmis cateva lucruri despre Adrian si si-a indemant fanii sa il voteze spre eliminare pe fostul ei iubit.

"Acest zis Iancu Adrian a postat despre mine.. si este pentru prima data cand scriu despre cineva in mediul online! Adrian incearca multe metode sa ma atacate!! Ii este frica de noi ca il vom da afara????? Daca eu fac cuplu de fatada cred ca o frustrare mai mare nu exista! Daca voi fi eliminata sa stiti ca sunt cea mai mandra persoana ca l-am cunoscut pe Ricardo. Premiul meu nu este de 1500 de euro, premiul meu este Ricardo! Daca mi-am dorit sa castig nu a fost nicidecum pentru bani ci pentru mandria de a fi macar o data
pe primul loc! O sa se vada saptamana viitoare cine face cuplu de fatada si cine este aici pentru bani! El este disperat sa castige acesti bani! A fost pe primul loc la votul publicului cand BIANCA l-a ajutat! Ghiciti ce? Aceasta fata, prietena mea pentru ca pot sa spun ca m-am apropiat de ea foarte tare stand cu ea in camera l-a ajutat ca dupa sa fie badjocorita de el! Nu stie ce inseamna sa multumeasca oamenilor din jurul lui, oamenilor care l-au ajutat! Acuma o sa vedem cine va pleca! Votați- Adrian- la secțiunea noua pe site
spre eliminare!", a scris Raluca.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.