Razboiul dintre Zanni si Elena Marin se reaprinde! "Cand te vad ca esti atat de sarpe..." Faimosul o invinovateste de plecarea Anei Progras!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2021, 01:42
Zanni, replici taioase la adresa Elenei Marin.
Sursa: Captură KANAL D

Zanni lanseaza din nou sageti asupra Elenei Marin, pe care o acuza ca a contribuit si ea la plecarea Anei Porgras din competitie.

Plecarea Anei Porgras a generat o atmosfera tensionata in tabara Faimosilor si totodata a reaprins vechiul conflict dintre Zanni si Elena Marin. Desi toti Faimosii au fost socati de plecarea Anei, de departe cel mai afectat a fost Zanni, care avea o relatie speciala de prietenie cu fosta sa colega de echipa. Astfel, dupa consiliul de eliminare de duminica trecuta, Zanni a inceput sa lanseze acuzatii si sa ii invinovateasca pe aproape toti coechipierii de plecarea Anei.

Zanni o pune din nou la zid pe Elena Marin!

La o reuniune de echipa in camp, Zanni a afirmat ca toti ar fi trebuit sa se gandeasca inainte de vot la binele echipei si sa nominalizeze dintre persoanele care sunt accidentate deja si care nu isi vor mai putea reveni la starea perfecta de sanatate. Facand aici aluzie la Morosanu, care s-a accidentat recent destul de grav la genunchi si va avea nevoie de ingrijiri medicale o lunga perioada de timp.


De asemenea, Zanni il considera principal vinovat de plecarea Anei pe Jador, pentru faptul ca il loc sa-l fi nominalizat pe Morosanu, a ales sa o propuna pe Ana spre eliminare ceea ce i-a adus sfarsitul Faimoasei in competitia Survivor Romania.

"Eu ti-am spus ca in formula de final esti si tu in ea, dar cand te vad ca esti atat de sarpe...

cand esti atat de sarpe si tu accepti... tu cu Morosanu il votati pe Sebi! Trebuie sa avem joc de unitate nu doar de imunitate! Ce jigniri, mai, Eleno? Cine te-a jignit... Tu esti nebuna la cap, nu ti-am zis si tie sa vedem cum votam sa nu iasa unul dintre cei buni afara? Lasa puscariile astea de femeie neajunsa! Nu vorbi de moralitate! Du-te departe, cu teatrul asta ieftin! Du-te si impusca-te!",
ii spune Zanni Elenei.

Pe de alta parte, Elena, deranjata de afirmatiile acide lansate de Zanni a incercat sa-i explice lui Zanni cum a procedat in consiliul de nominalizare, insa Faimosul a continuat sa ii vorbeasca pe un ton ridicat si sa o jugneasca. Moment in care Elena se retrage in lacrimi, in camp, unde se afla doar Jador, care pare deschis sa ii asculte doleantele.

Elena: Sunt un sarpe, ca ma prefac, ca stiam de la inceput si ca gen... noi am vrut s-o dam pe Ana afara, ca el n-a zis pe plaja asta, sa ma duc sa ma impusc, ca sunt... Frate, nu mai pot! Efectiv nu mai pot, Jador!

Jador: Ti-a zis sa te impusti?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena: In conditiile in care jur ca incerc sa stau cat pot eu de departe! Si in cerc mi-a zis sa-l votez pe Morosanu sau pe tine si jur, asa sa ma ajute Dumnezeu, daca pe plaja mi-a zis: <<Inteleg ca nu poti sa-l votezi pe Jador si pe Morosanu, ca sunt accidentati si acum sa nu dam in ei.>> Frate, intotdeauna a fost cuvantul meu, contra cuvantului lui...

Jador: Si tu plangi doar pentru asta, mai? Lasa-l sa creada ce vrea el!

Citeste si: Live Stream Online Survivor România- Ediția de vineri, 9 aprilie – VIDEO. Noi tensiuni în echipa Faimoșilor!

Citeste si: Jador si Zanni, replici taioase la adresa Irishei si a Ralucai Dumitru dupa ce au pierdut Jocul de Recompensa:"Cand v-am vazut cu silicoane, cu buze, am zis gata!"

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.