Razboiul divelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Tonciu contra tuturor! “Sunteti niste "moarte", cand stati acolo si nu faceti absolut nimic!”

Author: D.I.
Actualizat: 30 iun 2020, 12:24

Andreea Tonciu, ca un uragan, in editia din aceasta seara “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D!

Concurenta le pune la zid pe adversare, motivul fiind unul pe cat de nesemnificativ pentru tinere, pe atat de important pentru Andreea Tonciu.

Andreea le acuza pe rivalele ei de invidie, facand referire la momentul pus in scena in editia trecuta, cand prestatia ei artistica si tinuta vestimentara purtata s-au bucurat de un real succes, in randul tuturor. Concurenta este foc si para pe celelalte aspirante la marele titlu, reprosandu-le ca nu au dansat alaturi de ea si ca nu i-au apreciat momentul la adevarata valoare.

Mi se pare ca sunt foarte invidioase pe mine si nu am inteles de ce, pentru ca la momentele lor sunt cu zambetul pe buze, dansez cand trebuie. Am facut un show atat de grandios incat ele au preferat sa stea pe scaun. Mi s-a parut atat de urat din partea lor… Cand mai am momente de acest gen, va rog frumos sa va ridicati de pe scaun.

Sunteti niste <moarte>, cand stati acolo si nu faceti absolut nimic. Publicul vrea sa ne vada altfel, da? Am vazut ce ati dansat, v-ati <rupt> toate!”,
spune suparata Andreea Tonciu.

Citeste si: Competitia "Bravo, ai stil! Celebrities" este din ce in ce mai dura! Celebritatile au nevoie sa fie alintate! Vazute! Admirate! Afla ce se va intampla, intr-o noua editie incendiara, miercuri, de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum se apara concurentele, acuzate de lipsa de fair play, si ce vor spune in apararea lor, veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.