Razboiul se inteteste intre Kemal si Emir! Cei doi rivali isi fac planuri de razbunare, azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2017, 17:58

Nihan ii dezvaluie lui Kemal motivele care au impins-o sa se casatoreasca cu Emir, iar acesta incearca sa o convinga pe tanara sa apeleze la lege.

Nihan refuza propunerea lui Kemal, motivand ca, in acest caz, Ozan va fi inchis, si il roaga sa accepte situatia. Chiar daca Nihan il convinge, pe moment, pe Kemal, acesta constata ca exista unele lacune in derularea evenimentelor din seara crimei si porneste propriile investigatii. Nihan se confrunta cu familia si se va rupe de aceasta, din cauza ca i-au ascuns existenta Leylei.

Satula de minciunile si evenimentele neplacute din familie, Nihan se refugiaza, temporar, la  Leyla. Coincidenta face ca, in aceeasi seara, la Leyla sa vina si Kemal. Cei doi  petrec o seara speciala.

Emir scapa de interogatoriul politiei datorita influentei sale, dar este socat sa constate ca nu este infailibil si isi intensifica atacurile asupra lui Kemal.

Emir continua sa unelteasca impotriva tuturor apropiatilor lui Kemal, din dorinta de a-l rani pe rivalul sau.

Emir hotaraste sa il scoata din afaceri pe Kemal si, impotriva cu Galip, tatal sau, il pun intr-o situatie foarte dificila. Chiar daca este luat prin surprindere, Kemal incearca sa contracareze lovitura venita din partea familiei Kozcuoğlu. Razboiul dintre Emir si Kemal este din ce in ce mai aprig.

Dupa o intalnire romantica cu Emir, Zeynep, care este indragostita lulea de acesta, va avea parte de cea mai groaznica experienta din viata ei.

Kemal afla o informatie vitala in legatura cu acea “seara”. Aceasta informatie ii poate schimba radical viata lui Nihan.

Nu ratati un nou episod din "Dragoste infinita", azi, de la 20.00,

la Kanal D.