Razbunare cu gust amar. Uite cum si-a pedepsit seful un angajat suparat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:50

Un designer din Marea Britanie s-a razbunat pe sefa lui intr-un mod socant. Enervat ca munca i-a fost criticata, acesta a umplut recipientul din care sefa lui obisnuia sa bea apa, cu lichid din vasul de toaleta.

Barbatul, in varsta de 40 ani a fost dat in judecata. Avocatii acuzarii au relatat ca femeia care a baut lichidul, crezand ca bea apa, a simtit un gust ciudat, artificial si chimic. Si-a dat seama ca ceva este in neregula, mai ales ca i s-a facut rau. Analizele au relevat faptul ca lichidul pe care il inghitise continea in mare parte detergent pentru curatarea toaletei. 

 

Jonathan Oliver, angajatul suparat pe sefa lui, abia a scapat de puscarie.

Femeia s-ar fi putut alege cu grave complicatii in urma ingerarii substantei.

 

Avocatul lui Jonathan Oliver s-a straduit sa-l scape pe acesta doar cu o amenda penala. Clientul sau si-a recunoscut vinovatia, dar  s-a aparat, motivand faptul ca a fost supus unor presiuni si tensiuni nejustificate la locul de munca, care l-au adus in pragul unei forme severe de depresie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

In urma acestui incident, angajatul si-a dat demisia. Jonathan Oliver a fost condamnat la 150 de ore in folosul comunitatii. El mai are de achitat si cheltuielile de judecata plus despagubiri pentru suferintele provocate victimei.

 

 

Taguri: