Razbunare taioasa, intr-o parcare din Brasov. Furios pe vecinii sai, un individ a pus mana pe un cutit si a vandalizat nu mai putin de 10 masini

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 sep 2020, 20:55

Tot prapadul facut de "spintecatorul de roti" a fost filmat.

Individul surprins de camerele video este unul recalcitrant, spun oamenii. Iar drept dovada stau chiar scenele filmate. In doar cateva minute, a vandalizat 10 masini.

Barbatul nu ia masinile la intamplare. Pare sa stie exact cui vrea sa-i faca rau. Dupa ce spinteca rotile, isi baga in buzunar obiectul ascutit si intra in bloc. Cat timp sta in fata liftului, socotoceste dupa ceva si iese iar in parcare, semn ca nu si-a dus la sfarsit planul de razbunare.

De hac ii vine altui autotusim, pe care l-a ocolit prima oara.

Cu treaba neincheiata, camera de supraveghere il surprinde cum mai inteapa o roata, apoi dispare dupa blocuri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Spintecatorul de roti" este chiar vecinul celor pe care i-a pagubit.

Nervos ca si-ar fi gasit masina zgariata in parcare, s-a razbunat pe cei din jur. Ba chiar a dus lucrurile la extrem si, imediat ce ar fi aflat ca a fost reclamat la politie, ar fi trecut la amenintari. 'Individul mi-a amenintat familia, am depus reclamatii pentru distrugere, dar deja a ajuns sa-mi fie frica", a scris, pe contul de socializare, unul dintre cei care i-au facut plangere. Suprinzator e ca desi exista imaginile, exista si pagini intregi scrise, oamenii legii nu ar fi luat nicio masura.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.