Razbunarea amantelor inselate! Ce pateste un barbat care isi insala nevasta, dar si... amantele! O poveste tragi-comica, in aceasta seara, de la ora 23:00, la "Ochii din umbra”

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:26

Gina este casatorita cu Vlad de mai bine de 11 ani, au doua fetite minunate si o casnicie pe butuci. Barbatul,desi s-a casatorit din dragoste si si-a dorit copii mai mult decat orice pe lume, a inceput sa isi neglijeze familia.

Nu mai este prezent nici ca tata, nici ca sot si nici macar ca prieten sau vecin de apartament. Iar cum nici banii pe care ii castiga nu mai ajung nici ei in familie, Gina este hotarata sa puna punct acestei casnicii. Insa pentru a se convinge si pentru a-i fi mai usor sa accepte divortul, vrea probe concrete.

Ei bine, cand e soare, cand e vara si cand  barbatul locuieste la malul marii (n.r

- cei doi soti locuiesc in Constanta) ce credeti ca se poate intampla?

Intalniri cu cat mai multe femei tinere, frumoase dar mai ales bogate! Iar ca sa castige iubirea acestora se da ba divortat, ba plin de bani! Asadar, cand este victima, cand este vanator, in functie de ce femeie ii cade in mana!

Plictisit de viata de familie, de grijile de acasa si mai ales de responsabilitati, barbatul isi cauta alinare in bratele unor alte tinere.

Cu povesti impresionante, care smulg lacrimi si respect, un politist deghizat cucereste usor fetele din Constanta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ba prin cluburi exclusiviste, ba pe plaje private, ba pe vapoare inchiriate, Vlad traieste o viata ascunsa de sotia lui!

Ce se intampla cand adevarul iese la suprafata, dar mai ales

ce se intampla cand amantele se unesc si vor sa ii dea o lectie?! Ce fac 3 femei care vor sa se razbune pe acelasi barbat si cum reuseste el sa scape veti vedea doar in aceasta seara! Un episod cu multa adrenalina,  cu multe femei frumoase  dar si un scandal de mari proportii la care asista toata multimea de pe plaja!

Nu ratati o noua editie exploziva „Ochii din umbra”, in aceasta seara, de la ora 23:00!