RAZI CU LACRIMI. Cel mai tare expeperiment. Cum ar fi daca fetele ar agata barbati in modul in care acestia se dau la femei?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:26

Serios, fetelor, nu vi s-a intamplat sa fiti agasate de barbati insistenti pe strada, la sala, la petreceri sau in club? Ei bine, cum ar fi daca le-ati aplica acelasi tratament?

Materialul video de mai jos a facut senzatie pe internet! Este, deopotriva, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Domnilor, doamnele si domnisoarele au un mare semn de intrebare: cum v-ati simti daca ati fi agasati de femei in modul in care, de obicei, o fac barbatii. Mai precis: sa fiti fluierati pe strada de vreo nebuna, o tipa sa se uite insistent la patratele sau muschii vostri in timp ce sunteti la sala, sa vi se spuna ca una dintre cele mai comune fantezii ale fetelor este sa vada cum se saruta barbatii intre ei, sa fiti incoltiti in club

de vreo dansatoare dezlantuita si asa mai departe. Cum suna toate astea? Dar mai bine urmariti clipul de mai jos!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.