Razi cu lacrimi! Vezi cum s-au descurcat elevii la limbile straine in sesiunea din toamna de la BAC! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:00

Multe si grele sunt limbile pamintului. Absolventii de liceu au dovedit-o.

Iata-i cum combinaa putin din engleza, putin din franceza si cum le iese o limba noua. Cum suna aceasta? Scenele suprinse in fata unui liceu din capitala, unde elevii au trecut prin focurile examenului la o limba moderna, sunt desprinse parca din piesa de teatru" Chirita in provincie". I-am intrebat si noi cite ceva sa vedem cum se descurca.

Cei mai multi dintre ei considera ca limba straina nu ii va ajuta in viitoarea meserie.
Insa pana isi vor vedea visul implinit trebuie sa treaca peste cea mai dificila proba orala, in opinia lor. Examinarea la o limba moderna.

Exista insa si vorbitori de limba straina printre cei care nu au reusit sa intre la prima sesiune de BAC din cauza corigentelor la alte materii. Tanara din imagini isi va continua studiile la Academia de Teatru si Film, daca va trece cu bine peste examene.


Pana acum a fost cum a fost, insa greul abia incepe pentru absolventii de liceu. De saptamana viitoare vor sustine probele scrise la limba si literatura romana, disciplina obligatorie si proba la alegere.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.