RAZI DE MORI! Ce a patit BARBATUL asta cand s-a apropiat de o rata salbatica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

Ce patesti cand nu pastrezi limita de discretie fata de cel de langa tine? O stie cel mai bine protagonistul imaginilor care urmeaza.

Si nu, nu este vorba despre vreo informatie confidentiala care trebuia protejata... Ceea ce vedeti in imagine este o familie linistita de rate. Puii, vreo 7 la numar, rata si ratoiul se plimba nestingheriti printre niste cladiri parasite de la periferia unui oras mic din Rusia.

Numai ca, la un moment dat, barbatului i-a venit ideea sa se apropie prea mult de ei. Ce o fi vrut sa faca, numai el stie.

Probabil sa mangaie vreun pui. Dar asta n-a fost pe placul ratei, care si-a luat viteza exact ca un supersonic pe pista si dusa a fost pana a dat de dusman.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De aici incolo este evident ca viteazul rus n-a putut sa se opuna ratei care era extrem de nervoasa, mai ales ca ea a primit si ajutorul ratoiului.

Ca doar nu credeti ca si-a lasat singura consoarta pe campul de lupta. Puii, in schimb, s-au adunat toti laolalta si si-au asteptat parintii sa se intoarca de la razboi. Cum s-a terminat totul?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.