Razi in hohote! Oana Zavoranu a imitat-o pe Monica Gabor: "Tremura ca o piftie! Ea era pe val, Agelina Jolie era ca o Cenusareasa pe langa ea"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:02

Oana Zavoranu a rememorat micul scandal pe care l-a avut cu Monica Gabor, care pe vremea aia era doamna Columbeanu.

"Moni tremura ca o piftie. Ea era pe val, plutea, Angelina Jolie era ca o Cenusareasa pe langa ea. Dupa ce a pus o gramada de conditii, eu nu aveam nimic cu ea, producatoarea a chemat-o stiind ca nu am nimic de ea. Cand am fost anuntata, am zis ok. A fost luata in brate de un tanar musculos. Ea era toata o bucurie. Isi cauta sofer. A zis ca vai ce s-a distrat.
Abia dupa 10 minute a deranjat-o. Vorbeam, tot era ok si dintr-o data a inceput. Ca ne inchide ea emisiunea. Eu am crezut ca oamenii mei au dat stop. Dar ai mei invatasera de la Diaconescu si nu au dat stop. A inceput sa ameninte. Ea nu avea putere nici sa se scoata ea din platou, dar sa ne scoata emisiunea. Eu am vrut sa plec fiindca mi se parea penibil.
Ma ridic cu gandul de a ma duce sa beau un pahar de apa. Ea in timpul asta tot taca taca. Atunci m-am enervat: 'ia stai un pic! De ce sa plec eu din emisiunea mea? Pleaca tu la Bacau, unde iei tu tarana la picioare",
si-a reamintit Oana.

Urmareste AICI filmarea din culise!

 

"La intrare aveam o fantana de ciocolata si niste sampanie.

Ei nu i-a placut ciocolata si nici paharele de sampanie. Am zis ca de ce nu i-au dat sampania asta ca sa si-o puna in cap. Am incercat sa fiu calma, dar m-am gandit ca n-are niciun drept sa urle la echipa mea. Ia du-te tu fetito acasa la tine si da-ti cu noroi", a spus Oana.

 

"N-a mai scos un sunet pentru ca ea nu a fost niciodata deranjata la o emisiunea.

Ne rodea pisma din cauza soferului ei. Ala, cum a vazut ca e rost de ceva, a fugit. A ajuns cu Mr Pikn, o sa cautam si noi cu Mr Blue. NU am mai vorbit cu ea, n-am nimic cu ea. Daca si-a revenit, pot sa stau cu ea pe canapea. Am vazut ca acum e PEACE", a spus ea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”