Răzvan Botezatu, declarații picante despre relația sa actuală: „Am un iubit de trei ani”. De ce nu s-au mutat împreună până acum

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iul 2023, 15:28

Răzvan Botezatu a făcut ce a făcut și a îmbinat perfect viața personală cu cea profesională

Sursa: Captură Video

Răzvan Botezatu are un iubit și sunt împreună de trei ani. Acesta este extrem de fericit și se bucură de tot ceea ce i-a adus viața până în acest moment. Cu toate că este extrem de fericit, Răzvan Botezatu nu oferă prea multe detalii despre viața personală.

Răzvan Botezatu are toate motivele pentru a fi fericit: are o afacere, situația financiară este una bună și are și un iubit. Cei doi sunt împreună de câțiva an i, dar încă nu locuiesc împreună. Acesta își ține relația departe de ochii publicului, iubitul lui fiind o persoană necunoscută mass-mediei.

Răzvan Botezatu are un iubit, de trei ani

Răzvan Botezatu a făcut ce a făcut și a îmbinat perfect viața personală cu cea profesională.

Acesta nu doar că se bucură se succes profesional și financiar, dar se bucură și de succes pe plan sentimental.

„Da, am o relație. Sunt cu un băiat de vreo trei ani de zile, sunt foarte fericit. În viață te gândești că nu o să îți meargă și cu afacerea, și cu banii, și cu dragostea. Nu știu cum s-a întâmplat, dar mi-a pus Dumnezeu mâna în cap și s-au potrivit toate astrele.

Cred că gândesc eu pozitiv”
, a povestit Răzvan Botezatu.

Citește și: Razvan Botezatu iese din nou la atac si o apara pe Raluca Dumitru in scandalul cu Culita Sterp: "El este singurul care este fals si care face strategii. Si Cucu, alt pervers..."

„Petrecem mai mult timpul în vacanțe împreună. Eu stau în Constanța, el se mai duce la București, e mai greu să ne mutăm, momentan, împreună.

El are afacerile lui, eu sunt cu reveneala mea”, a mai spus acesta, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Răzvan Botezatu, cucerit cu cadouri scumpe

Răzvan Botezatu nu se lasă cu una, cu două și a recunoscut că, pentru a fi impresionat la prima întâlnire, trebuie să primească lucruri scumpe.

Înainte de a fi cu actualul partener, a primit o cutie cu eclere, cadou ce l-a impresionat atât de puțin, încât a vrut să nu mai aibă nicio legătură cu persoana respectivă.

În schimb, actualul iubit i-a lăsat o impresie foarte bună, deoarece, la prima întâlnire, a venit cu o șampanie scumpă. Răzvan Botezatu a fost atât de impresionat, încât, de atunci, nu l-a mai lăsat să scape, dovadă că formează un cuplu și în prezent. 

Citește și: „Eu încă îl iubesc, a fost bărbatul vieții mele”. Simona Hapciuc, declarații fără perdea despre fostul iubit arab. Cum stau lucrurile între ei acum

„Aici, e puțin ciudat la mine, pentru că mă îndrăgostesc... dacă vine la prima întâlnire cu ceva... iubi mi-a venit cu o sticlă din aia de șampanie scumpă, m-am îndrăgostit instant.

La mine trebuie să fie ceva să mă dea pe spate, nu mă dau așa ușor. M-am îndrăgostit pe loc și, din momentul ăla, am rămas împreună, că nu i-am mai dat drumul”, a mai spus acesta.