Razvan Botezatu, primele REACTII dupa eliminarea Ralucai Dumitru de la Survivor Romania! Prietenul Faimoasei, atac frontal la adresa Elenei Marin: "Cum nu vede nimeni caracterul ei?!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 iun 2021, 15:23
Razvan Botezatu, acuzatii la adresa Elenei Marin

Razvan Botezatu a venit cu primele reactii dupa eliminarea Ralucai Dumitru de la Survivor Romania 2021.

Cel mai bun prieten al Ralucai Dumitru a facut prima declaratie despre ce s-a intamplat in Consiliul de Eliminarea aseara la Survivor Romania. Vedeta considera ca s-a facut o nedreptate in ce priveste eliminarea ei deoarece Elena Marin a gresit considerabil cand a facut nominalizarea pentru ca ar fi putut sa il voteze pe Zanni care, cu siguranta, nu ar fi parasit competitia, iar Stefan Ciuculescu, cu siguranta ar fi scapat si el, iar sansele de eliminare ar fi fost in tabara Razboinicilor.

”Elena Marin a greșit că a nominalizat-o pe Raluca Dumitru. Ar fi trebuit să gândească strategic, pentru echipă, și să îl nominalizeze pe un concurent puternic, pe Zanni, de exemplu. Zanni avea voturile necesare să rămână în concurs, Ștefan cred că rezista, iar atunci poate era eliminat un concurent de la Războinici. Iar atunci ar fi fost slăbită echipa Războinicilor, având în vedere că cei nominalizați pentru eliminare sunt cei mai buni concurenți de la ei.

Razvan Botezatu, prima reactie dupa eliminarea Ralucai Dumitru de la Survivor Romania

Citeste si: Ana Porgras, mesaj ULUITOR pentru Zanni la Survivor Romania 2021: "Nu stiu cum poti sa mai..."

”Cum Ștefan nu mai ține cu ea, Elena se dă pe lângă Maria? Cum de nimeni nu vede caracterul Elenei? Bine ca e atentă la tot ce făcea Raluca în această competiție.

O fi geloasă că s-a îngrășat și Raluca este tot sexy,” a declarat Razvan Botezatu in exclusivitate pentru fanatik.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Raluca Dumitru a fost eliminata duminica seara in Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania 2021.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Raluca Dumitru, eliminata din competitie

Citeste si: Raluca Dumitru, GEST neasteptat fata de Elena Marin dupa eliminarea de la Survivor Romania!

”Mă bucur că am avut parte de această experiență, este una de neuitat… în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă … să nu ne schimbăm… să fim așa   o luna, două, și apoi să "redevenim" cei care eram înainte. 

Am venit, poate, într-un moment în care nu mai eram mulțumită de ceea ce aveam, nu știam pe care drum să o iau, și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ceea ce am acasă și că trebuie să apreciez mai mult. Am fost norocoasă că am făcut parte din această experiență și mă consider, în continuare, o persoană norocoasă!”