Razvan Ciobanu isi aniverseaza ziua de nastere! Uite ce cadou inedit dar care si-l doreste nespus de mult i-a facut Teo designerului

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:04

Teo i-a facut un cadou-surpriza lui Razvan Ciobanu si i-a trimis o placinta cu iaurt si niste salata boeuf, preferatele designerului.

Razvan Ciobanu a implinit 40 de ani, motiv pentru care Teo i-a trimis niste salata boeuf si placinta cu iaurt, preferatele sale: "La 40 de ani e la fel ca la 39. Nu mi se schimba nimic, nu se intampla nimic. Nu am apucat sa desfac toate cadourile, dar am primit o vacanta la Roma. Trebuie sa stabilim exact cand plec in aceasta vacanta. Am primit lucruri din astea... de care ma bucur eu.

Nu imi place sa vorbesc. Am primit flori, ma bucur de ele, nu vreau sa fac o lista.


Nu mi-am propus nimic, nu imi fac liste. Iau lucrurile asa cum vin, nu am nicio dorinta ascunsa, nicio lista, nimic de bifat. Au fost prietenii mei la mine, unul vine, altul pleaca", a spus Razvan Ciobanu la Kanal D.

La randul sau, designerul a servit echipa Teo Show cu placinte facute de el: "Nu e la fel de aspectuoasa, dar e facuta de mine, cu manutele mele."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.