Razvan Ciobanu isi lanseaza o noua colectie spectaculoasa

Autor: B.M.
Actualizat: 06 mai 2017, 13:12

Celebrul designer si jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!” a mizat de aceasta data pe dantele si broderii pretioase peste care au fost suprapuse jachete barbatesti puternic accesorizate.

Razvan Ciobanu isi lanseaza o noua colectie sambata, la Craiova, in cadrul evenimentului „Miss Royal Models”. Evenimentul dedicat modei si frumusetii se va desfasura, incepand cu ora 18:30, la Electroputere Parc.

Cateva detalii despre cum va arata noua colectia purtand semnatura celebrului designer ne-a oferit chiar creatorul acesteia: dantele, rochii cu taieturi spectaculoase din tull, jachete barbatesti suprapuse peste broderii pretioase, toate acestea sunt ingredientele unor aparitii remarcabile.

„M-am gandit cum as putea avea o colectie cu piese pe care le poti combina divers. Astfel mi-a venit ideea cu overall-urile din dantele si broderii pretioase, peste care am adaugat taieturi spectaculoase din tull; la unele compozitii am adaugat jachete barbatesti, accesorizate excesiv. Fiecare tinuta in parte poate fi <descompusa> si purtata diferit”, a spus Razvan Ciobanu. 

Si cum din prezentare nu puteau lipsi accesoriile de care se vorbeste atat de mult la „Bravo, ai stil!”, emisiunea unde Razvan Ciobanu jurizeaza, acestea au venit sa imbogateasca si tinutele noii

colectii.

„Accesoriile sunt alese cu profesonistii de la Tri Alfa, iar pentru incaltaminte am ales sa lucrez cu Minelli. Mi-am imaginat sandale din catifea, cu tocul gros (aici am fost inspirat de obsesia lui Maurice pentru sandalele din catofea:)). Asa cum supraaccesorizarea este specialitatea Ralucai Badulescu! Pentru ca look-ul sa fie complet, am imaginat o freza masculina, cu carare intr-o parte si brianta. O gura rosie, pometi bine conturati si...

toate modele vor purta ochelari de vedere, cu rame groase. Tot masculini. Acestia au fost facuti special pentru show-ul meu de Opticris”, a adaugat Razvan Ciobanu.

Spectaculoasa colectie insumeaza 14 piese si a fost realizata in timp record – 3 saptamani.

Intrebat la ce pret ajunge o singura tinuta din colectie, Razvan Ciobanu a raspuns: „Depinde de tinuta pe care o alegi. Overall-urile pornesc de la 300 Euro si cel mai scump ajunge la 1 200 Euro.

Rochiile din tull – de la 200 Euro pana la 600 de Euro. Iar jachetele militare ajung la 20-250€ (dar fara accesorizare)”.

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.