Razvan Fodor este un norocos! Sotia il rasfata zilnic si ii pregateste o surpriza... peste 9 luni!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 15:40

Prezentatorul este un barbat norocos! Dupa doi ani de casnicie, sotia lui il surprinde cu biletele de dragoste si cu deserturile preferate!

Prezentatorul este un barbat norocos! Dupa doi ani de casnicie, sotia lui il surprinde cu biletele de dragoste si cu deserturile preferate!


„Suntem două firi foarte jucăuşe, aşa că ne surprindem constant unul pe celălalt. Am făcut de toate: de la bileţele cu mesaje frumoase lăsate prin casă până la seri organizate doar pentru noi doi sau până la a-i găti prăjitura preferată. Mă străduiesc să-l fac fericit prin tot felul de lucruri mărunte”, a declarat, pentru Ring, Irina Fodor.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/irina-fodor-585077447dfdddbee391ad3d7cd8c284.jpg
Dupa doi ani de relatie si un copil, Razvan si Irina nu se opresc aici! Vor sa ii faca celei mici un fratior sau o surioara, mai ales ca au o bunica ce adora sa le fie bona.

„Noi nici n-am simţit când au trecut aceşti cinci ani de relaţie: ne spunem la fel de des «Te iubesc», ne alintăm la fel de mult, în continuare avem tot felul de glume copilăreşti pe care ni le facem unul altuia şi trăim momente în care efectiv râdem până la lacrimi.
Şi da, în mod sigur nu o să o lăsăm pe Diana fără o surioară sau, de ce nu, un frăţior. Mama lui Răzvan e sprijinul nostru în toate, ea se ocupă de Diana în timpul zilei. E bunica perfectă şi mă bucur că n-am fost nevoită să apelez la o bonă, pentru că mă cam speria ideea de a-mi lăsa copilul cu cineva străin”,

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.