Razvan “Krem” Alexe: “Am rupt legatura cu tatal meu”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2020, 20:00

Razvan “Krem” Alexe, gazda show-lui de comedie “DISKOTE-K”, difuzat in fiecare sambata, incepand cu ora 21.30, la Kanal D, are putine amintiri legate de tatal sau.

Razvan “Krem” Alexe, gazda show-lui de comedie “DISKOTE-K”, difuzat in fiecare sambata, incepand cu ora 21.30, la Kanal D, are putine amintiri legate de tatal sau, cu care nu a avut niciodata o legatura foarte stransa, parintii sai fiind divortati de cand el era avea 5 ani.

“Sunt norocos, am o mama extraordinar de frumoasa si de open-minded. M-a sustinut suta la suta, pana la capat, in toate demersurile mele artistice”, a declarat Razvan Krem Alexe.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16768243/1/media-141234315970071700.jpg
“Au venit multe sfaturi de la tata. Dar mereu prea tarziu, lucruri generale pe care le aflasem oricum sau testasem pe propria-mi piele. Nu regret nimic, insa. Probabil ca daca ramanea cu noi, nu mai eram in punctul in care ma aflu astazi”, spune Krem.

Razvan “Krem” Alexe nu mai tine legatura cu tatal sau pe care il percepe ca pe un strain.



“Am rupt legatura cu tatal meu la scurt timp dupa "Romanii au talent". Ii multumesc insa, pe aceasta cale, pentru  sacoul galben-mustar (n.r.- pe care l-a purtat in competitie)”, a mai precizat Krem.

Pe Razvan “Krem” Alexe il puteti urmari in fiecare sambata, de la ora 21.30, la Kanal D, in cel mai nebun show al toamnei, “DISCOTE-K”. Din distributia show-ului de comedie mai fac parte Octavian Strunila, Paula Chirila, Alexandru Conovaru, Vlad Corbeanu, Alina Rotaru, Sorin Cocis,  Ionut Niculae si Ionut Toader.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.