Răzvan Lucescu, cu ochii în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „E normal să plâng, să îmi dea lacrimile” Ce îl emoționează pe antrenorul de fotbal

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 13 oct 2022, 07:10

Răzvan Lucescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Deși pare un bărbat dur, Răzvan Lucescu recunoaște că sunt unele lucruri care îl emoționează și care îl fac să plângă. Ce dezvăluiri a făcut antrenorul de fotbal la „40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Ca antrenor de fotbal, Răzvan Lucescu a încercat tot timpul să adopte o atitudine fermă și să se impună în fața jucătorilor, lucru pe care a reușit să îl facă de cele mai multe ori. Cu toate acestea, în spatele bărbatului dur de pe terenul de fotbal se pare că se ascunde o persoană sensibilă. Răzvan Lucescu a lăcrimat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a dezvăluit ce anume îl emoționează.

De ce plânge Răzvan Lucescu? Antrenorul de fotbal a făcut dezvăluiri emoționante la „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Răzvan Lucescu, fiul celebrului Mircea Lucescu, a reușit să își construiască o carieră în fotbal, ajungând să antreneze echipe de top din străinătate. Evident, drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor, ci a fost presărat cu multe momente delicate și care au ajuns să îl sensibilieze pe antrenorul de fotbal.

Deși o arată foarte rar, Răzvan Lucescu recunoaște că este un bărbat sensibil, emotiv și care nu se ferește să verse lacrimi atunci când situața o impune. Un astfel de moment a fost atunci când s-a despărțit de echipa Al Hilal. Antrenorul de fotbal a avut lacrimi în ochi și a dezvăluit că este emoționat, având în vedere că a trăit clipe de neuitat alături de clubul de fotbal și de jucătorii pe care i-a antrenat.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și întrebat despre acest moment emoționant, ochii lui Răzvan Lucescu s-au umplut de lacrimi. Antrenorul de fotbal a dezvăluit că este sensibil și că emoțiile îl fac, de cele mai multe ori, să verse lacrimi. Mai mult decât atât, Răzvan Lucescu nu s-a ferit să spună că este romantic și că pune mare preț pe sentimente, astfel că și în relația cu cei din jur este foarte emotiv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  „Emoțiile. Am spus că sunt un tip foarte sentimental, emotiv, romantic, e normal ca fiind așa, decriindu-mă așa, să și plâng, să îmi dea lacrimile.

Mă gândesc la tot ceea ce a fost frumos, la tot ceea ce a fost bun în relația pe care am avut-o cu acel grup (n.r Al Hilal), asta poate fi valabil și în relația cu oamenii din afara fotbalului. Sunt foarte sentimental, asta cred că mă face să plâng.”, a povestit Răzvan Lucescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Mircea Lucescu: "Mi-era dor de fotbal, nu mai puteam sta deoparte"VIDEO

Răzvan Lucescu s-a despărțit cu greu de clubul Al Hilal

Despărțirea de clubul sportiv Al Hilal a fost una destul de grea pentru antrenorul Răzvan Lucescu. Acesta și-a stăpânit cu greu emoțiile, având în vedere că a avut parte de multe reușite alături de echipa Al Hilal. Înainte de a încheia colaborarea, antrenorul a ținut să le spună câteva cuvinte celor cu care a lucrat, moment în care s-a emoționat.

„Știu că este un moment trist, atât pentru mine, cât și pentru staff-ul meu. A sosit momentul să ne luăm la revedere după o perioadă fantastică. Pentru mine și oamenii mei rămân recunoștința pentru acest grup, de la primul, până la ultimul om.  Ni s-a dat posibilitatea să obținem rezultate bune și am trăit clipe minunate câștigând tot ce am câștigat.  Nu va gândiți la faptul că plâng, sunt emoționat, e normal! Ne-am pus sufletul în relația cu voi și am primit același lucru în schimb. Singurul lucru care rămâne e amintirea că am făcut istorie împreună! Am câștigat Liga Campionilor, am câștigat campionatul, Cupa Regelui, am făcut multe rezultate bune. Am scris istorie, pentru asta, vă mulțumesc!”, a spus Răzvan Lucescu în momentul în care a plecat de la Al Hilal, potrivit digisport.ro.

Citeste si: Mircea Lucescu, despre accidentul in care este acuzat fiul sau: "S-a demonstrat ca nora mea era la volan". VIDEO

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.